Anëtarët dhe mbështetësit e koalicionit organizativ / institucional

Anëtarët e Koalicionit Organizativ / Institucional dhe Mbështetësit e Fushatës Globale për Edukimin për Paqen

Klikoni këtu për t'u bashkuar me koalicionin!
3-1
3
2
2-1
1
1-1
arrow e mëparshme
arrow tjetër
3-1
3
2
2-1
1
1-1
arrow e mëparshme
arrow tjetër

Klikoni mbi emrin e organizatës për të hapur një profil të shkurtër organizativ.

Përkrahësit origjinalë të vitit 1999 janë shënuar me një "*" ose një "**" në listën më poshtë ("**" tregon që organizata nuk është më aktive).

 Organizata / Institucioni * Shteti Lloji i organizatës
Akti 1 Prezentime*Greqitjetër
ActionAid Gana*GanaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Aegis TrustRwandaOJQ ndërkombëtare (INGO)
Shoqata Afgane Myslimane, Mbretëria e BashkuarMbretëria e BashkuarOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
ORGANIZIMI I SHRBIMEVE TOUTH RINIS AF AFGHAN (AYSO)AfganistanOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fondacioni AlgilaniIndiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Këshilli Ndërkombëtar i Ahlebait AlgilaniIndiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Këshilli i Miqësisë dhe Paqes në të gjithë Pakistanin (Gjithë krahun rinor të Pakistanit)**Pakistantjetër
Amnistia Nepal, Grupi-81*NepalOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
APID (Veprimet në Progrès Intégré et le Développement)KamerunOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
ASEPaix, Shoqata Suisse des Edukatore à la Paix**Zvicërtjetër
Ashta No Kai*IndiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Asociacion Respuesta*ArgjentinëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Universiteti Assam, SilcharIndiUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
Association d'Actions de Paix et de Développement Communautaire APADECKongo, Republika Demokratike eOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shoqata Des Jeunes Entreprenants de BonassamaKamerunOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
shoqata internacionale pour la paix et le developpement en afriqueKamerunOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shoqata e Miqve të Rinj Azerbajxhanas të Evropës*AzerbaixhanShkolla Fillore ose e Mesme
Kolegji i Supozimit*FilipinetUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
Instituti i Paqes Ateneo - Universiteti Ateneo de ZamboangaFilipinetUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
Shoqëria e AtriumitndërkombëtarishtOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Ndërgjegjësimi Një**Nigeritjetër
Azerbajxhani Gratë dhe Qendra e Zhvillimit**AzerbaixhanOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
BAYANIniciativatFilipinetOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fondacioni BegeNigeriOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
BENIGNO V. SHKOLLA E LART KOMBTAREFilipinetShkolla Fillore ose e Mesme
Operacionet e Fondacionit Berghof gGmbHGjermaniOJQ ndërkombëtare (INGO)
PËRTEJ FUSHATËS NDIHMËSEKenyaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Përtej LëkurësMbretëria e BashkuarOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shoqëria e Mirëqenies Universale të Lehta të Budës (BLUWS)**Bangladeshtjetër
KOLEGJI POLITEKNIK BULACANFilipinetUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
Fushata për një Kurrikulë Globale të Ekonomisë së Solidaritetit Socialndërkombëtarishttjetër
CAMPAÑA POR KURRIKULA E UNMIK GLOBALE EN EKONOMIA SOLIDARIA SOCIALEndërkombëtarishtOJQ ndërkombëtare (INGO)
Aleanca Kanadeze për të Drejtat e Rinisë dhe të Fëmijëve (CAYCR)**Kanadëtjetër
Qendrat Kanadeze për Mësimin e Paqes**KanadëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Komiteti Kanadez i Shërbimit të Miqve (Kuaker)KanadëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Instituti Ndërkombëtar Kanadez i Negociatave të Aplikuara*KanadëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shoqata Kanadeze e Kërkimit të Paqes (Ish Instituti i Kërkimit të Paqes)*KanadëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shkollat ​​Canossian në Filipine*FilipinetUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
KUJDES - Qendra për Komoditete, Rehabilitim dhe EdukimIndiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Catedra de la paz y derechos humanos Mons. Oscar RomeroVenezuelaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Qendra për Studime të Globalizimit, Universiteti BK**SerbiaUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
Qendra për të Drejtat e Njeriut dhe Studimet e Paqes (CRPS)**Filipinettjetër
Qendra për Zgjidhje Jo të DhunshmeSHBAtjetër
Qendra për Edukim për Paqen, Kolegji Miriam*FilipinetUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
Qendra për Paqe, Drejtësi dhe Integritet të Krijimit*FilipinetOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Centre d'Appui pour le Développement Rural et Communautaire en sigle CADERCOKongo, Republika Demokratike eOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Centre d'Education et de Developmentpement pour les Enfants Mauriciens (CEDEM)*LojraShkolla Fillore ose e Mesme
Qendra për Studime Afrikane, Edukimin për të Rriturit dhe Zhvillimin Rural, CASAERD ISHIAGU NigeriNigeriOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Qendra për Edukimin e Paqës Manipur, CFPEMInditjetër
Qendra për Studimin e Faljes dhe Pajtimit**Mbretëria e Bashkuartjetër
CETAL- Rrjeti Kultura e Paqes**Sueditjetër
Programi Rinor CEYPA-Edukimi Qytetar në Shqipëri*ShqipëriOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shoqëria për të Drejtat e Fëmijëve dhe Grave**Bangladeshtjetër
Kapitulli JMD për Fëmijët dhe Paqen në Filipine**Filipinettjetër
Shkolla Montessori e Qytetit*IndiShkolla Fillore ose e Mesme
Ciudades Educadoras America Latina (CEAL)*ArgjentinëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Arte CoCreative Për PaqenndërkombëtarishtOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Aksioni i përbashkët për zhvillimin gjinor COMAGENDKamerunOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Organizata Edukative dhe Rehabilituese për Zhvillimin e Komunitetit (CDREO)AfganistanOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Nisma e Komunitetit për Organizatën e Paqes së Qëndrueshme (CISPO)Sudani i JugutOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Rinia e Shqetësuar për Paqen (CONYOPA, Sierra Leone)**Sierra Leonetjetër
Concord Media (më parë Këshilli i Video dhe Filmit Concord)*Mbretëria e BashkuarOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Organizata Cosananig**NigeriOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
CRAGI, Zgjidhja e Konflikteve dhe Ndërvarësia Globale**SHBAOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shkolla e rrugëve të të mësuarit krijuesFilipinetShkolla Fillore ose e Mesme
Përgjigje krijuese ndaj konfliktit*SHBAOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fondacioni Kultura për Paqen*SpanjëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
D@dalos Sarajevo – Shoqata për Edukim për Paqe*Bosnja dhe HercegovinaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Ekipi i Paqes i DCSHBAOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Rrjeti DEEPndërkombëtarishtOJQ ndërkombëtare (INGO)
Departamenti i Edukimit të Mësuesve, Universiteti i KaraçiPakistanUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
ZHVILLOFilipinetOrganizata Qeveritare
Développement Rural par la Protection of l'En Environmentnement et Artisanat**Kameruntjetër
Fondacioni East EagleKongo, Republika Demokratike eOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Edukatorët para një Paz**Braziltjetër
Edukimi për Paqen GlobalendërkombëtarishtOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Instituti Edukimi për Paqe i Ballkanit*Bosnja dhe HercegovinaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Projekti Edukimi për Paqen (Universiteti Ndërkombëtar Landegg)*ZvicërUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
Instituti Zgjedhor i Afrikës së Jugut*Afrika e JugutOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Koalicioni Elimu Yetu*KenyaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Përfundimi- Armët Bërthamore.orgSHBAtjetër
Escola de Cultura de PauSpanjëUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
Programi Krijues i Zgjidhjes së Konflikteve i Qendrës Kombëtare ESR*SHBAShkolla Fillore ose e Mesme
Qendra Diplomatike EuroaziatikeSerbiatjetër
Femmes pour la paix et la mediaationMarokOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Filmat 4 Fondacioni i PaqesBangladeshOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fondacioni de la Paix MondialeKongo, Republika Demokratike eOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Iniciativa të Frikshme për Gratë dhe Vajzat, LiberiLiberiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fondacioni për Paqe dhe Zhvillim**Ganatjetër
Fundación Idea Gamma*KolumbiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fundacion Tercer Milenio*ArgjentinëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
FundiPau (më parë Fundacio per la Pau)*SpanjëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
NJTSIA LIDERVE T F ARDHMESEgjiptOJQ ndërkombëtare (INGO)
Iniciativa e Liderëve të Ardhshëm SLSierra Leonetjetër
Iniciativa e Liderëve të Ardhshëm SLSierra LeoneOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Gayat për Zhvillim dhe PaqeSudanOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fondacioni Global Harmonia**ZvicërOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Nisma Globale për Mjedisin dhe PajtiminRwandaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Rrjeti Global i Grave Ndërtuesit e PaqesSHBAOJQ ndërkombëtare (INGO)
Mirë Shkolla Publike Samaritan*IndiShkolla Fillore ose e Mesme
Shkolla e Mesme Kombëtare Gordon HeightsFilipinetShkolla Fillore ose e Mesme
Grădinița cu PP dhe PN "Iulia Hasdeu"RumaniShkolla Fillore ose e Mesme
Grupa “Hajde Da”*SerbiaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fondacioni GUU Rehabilitimi i Bazuar në Komunitet*ugandaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Lëvizja Halley*LojraOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fondacioni Heart4EarthIndiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Hessisches Landesinstitut für Pädagogik**Gjermanitjetër
Hiraya FilipineFilipinetOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Të Drejtat e Njeriut dhe Grupi Ndërkombëtar i DrejtësisëndërkombëtarishtShkolla Fillore ose e Mesme
Qendra për të Drejtat e NjeriutGjeorgjiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Komiteti për të Drejtat e Njeriut - Serbi*SerbiaOrganizata Qeveritare
Programi i Edukimit për të Drejtat e Njeriut**Pakistantjetër
Qendra për Edukimin e Syve dhe të Drejtave të Njeriut (HREEC)**Kameruntjetër
ICIRORE C'AMAHORO asblBurundiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Iniciativa iFixSudani i JugutOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Qendra Iligan për Edukim dhe Kërkim Paqësor*FilipinetUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
Përmirësoni Organizatën e Shoqërisë Tuaj (IYSO)JemenOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Instituti Indian për Paqen, Çarmatimin dhe Mbrojtjen e Mjedisit*IndiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Instituti Indian i Shërbimit SocialIndiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Instituti Indian i Shërbimit SocialIndiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Instituti për Paqe dhe Drejtësi*SHBAOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Instituti për Sintezën Planetare*SpanjëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Instituti i Edukimit dhe Paqes**Greqitjetër
Instituto Internacional para la Acción Noviolenta - NOVACT (ish Nova, Centro para la Innovacón)*SpanjëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Integrimi i Zhvillimit drejt Prindërisë së Udhëzuar (IDGP)KenyaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shoqata Ndërkombëtare për Vlerat Njerëzore (Ish Shoqëria Ndërkombëtare për Vlerat Njerëzore)*ZvicërOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shoqata Ndërkombëtare e Qyteteve Edukuese*SpanjëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shoqata Ndërkombëtare e Edukatorëve për Paqen Botërore*SHBAOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Qendra Ndërkombëtare e Edukimit për Turizmin Holistik (IHTEC)*KanadëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Instituti Ndërkombëtar për Edukimin e Paqes (IIPE)*SHBAOJQ ndërkombëtare (INGO)
Misioni Ndërkombëtar për Paqen**Sierra Leonetjetër
Byroja Ndërkombëtare e Paqes*GjermaniOJQ ndërkombëtare (INGO)
Shoqata Ndërkombëtare e Kërkimit të Paqes (IPRA)*TurqiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shoqata Ndërkombëtare e Kërkimit të Paqes (Japoni)*JaponiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Mësues Ndërkombëtar**ndërkombëtarishtOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Bashkëpunimi Ndërkombëtar i Rinisë*HolandëOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Rinia Ndërkombëtare për një Botë më të Mirë (Ish Rinia për një Botë më të Mirë Ndërkombëtare)*ndërkombëtarishtOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fondacioni Ndërkombëtar i Lidhjes së të Rinjve (Ganë)*GanaOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Parlamenti Ndërkombëtar i Rinisë / Oxfam Australi*AustraliOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Interviver - Associação para a Promoção da Saúde, do Bem-Estar e da PazPortugaliOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
iSCAN (Rrjeti Ndërkombëtar i Sigurisë dhe Analizës së Konflikteve)AustriOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Shoqata e Paqes e Jane Addams*SHBAOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
JEZUSI RUAN FONDACIONIN E INTEGRUAR T SCHOOL SHKOLLS INC.FilipinetShkolla Fillore ose e Mesme
Qendra e Kërkimeve Fisnore Jigyansu**IndiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Fondacioni GëzimiPakistanOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Juan G Macaraeg NHSFilipinetShkolla Fillore ose e Mesme
Shoqata e të Rinjve Kmerë*KamboxhiOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Takim Fëmijësh Fëmijë**SHBAOrganizata Jo-Qeveritare (OJQ lokale ose kombëtare)
Universiteti Ndërkombëtar Landegg**ZvicërUniversiteti ose Kolegji (Programi, Qendra, Institucioni)
 Organizata / Institucioni * Shteti Lloji i organizatës
Mbyll
Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!
Ju lutem më dërgoni email:
Scroll to Top