dhuroj

Mënyra më efektive për të mbështetur një të ardhme të qëndrueshme të GCPE është të bëhesh një donator i përsëritur! Duke dhuruar vetëm disa dollarë në muaj, ju mund të na ndihmoni të planifikojmë veprime efektive për të ardhmen. Për t'u bërë një dhurues i përsëritur, ju lutemi përdorni formularin e kartës së kreditit më poshtë.

Dhuroni me çek

Për të dhuruar me çek, ju lutemi bëni çeqe të pagueshme për: "IIPE-GCPE / AFGJ"
(* ”AFGJ”Duhet të përfshihet! Ne gjithashtu rekomandojmë përfshirjen e "IIPE / GCPE" në vijën e memorandumit.)

Postoni çekun tuaj në:
Aleanca për Drejtësinë Globale
225 E 26 St. - Suita 1
Tucson, AZ 85713

Opsionale (por e dobishme): klikoni këtu për të shkarkuar një formë për të dërguar me postë me çekun tuaj.


Dhuroni me Kartë krediti

Ju mund të ndihmoni në mbajtjen e GCPE duke zgjedhur të bëni dhurimin tuaj të përsëritur!

Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!
Ju lutem më dërgoni email:
Scroll to Top