hulumtim

Burime të reja për traktatin e ndalimit bërthamor

Fushata Ndërkombëtare për Shfuqizimin e Armëve Bërthamore ka hapur një faqe të re në internet për të ndihmuar vëzhguesit të mbajnë gjurmët e punës në Traktatin për Ndalimin e Armëve Bërthamore. Burime të tjera përfshijnë punimin e ri të Reaching Critical Will mbi "TPNW dhe Gjinia, Feminizmi dhe Ndërsektorialiteti".

Lokalizimi i klimës, paqes dhe sigurisë: një udhëzues praktik hap pas hapi për ndërtuesit lokalë të paqes

Vlerësimet e lokalizimit të rrezikut të sigurisë klimatike ofrojnë një rrugë për të adresuar rreziqet e sigurisë që lidhen me klimën dhe potencialisht për të parandaluar shfaqjen ose përshkallëzimin e këtyre rreziqeve. Ky udhëzues i ri praktik hap pas hapi, i prodhuar nga GPPAC, është një burim se si të dokumentohen, vlerësohen dhe trajtohen sfidat e sigurisë klimatike në nivel lokal.

Scroll to Top