Publikime

Udhëzuesi mësimor për universitetet mbi çështjet e paqes dhe konfliktit në Rajonin Davao filloi (Filipine)

(DAVAO CITY, FILIPINE) —- Mes përshkallëzimeve të dhunshme të fundit në disa pjesë të Mindanaos për shkak të bombardimeve dhe takimeve midis grupeve të armatosura, një organizatë joqeveritare gjermane, forumZFD (Forumi i Shërbimit Civil të Paqes),…

Udhëzuesi mësimor për universitetet mbi çështjet e paqes dhe konfliktit në Rajonin Davao filloi (Filipine) Lexo më shumë »

Scroll to Top