Punë

Graines de Paix kërkon drejtor të ri

Graines de Paix po punëson drejtorin e saj për të udhëhequr përpara operacionet e saj në rritje. Ai/ajo do të jetë përgjegjës për operacionet dhe administrimin, duke nxitur rritjen e shëndetshme të organizatës në përgjigje të sfidave aktuale shoqërore në lidhje me arsimin dhe kohezionin shoqëror. Afati i aplikimit: 7 shkurt.

Workshopi i Shkrimtarëve të Historisë kërkon Drejtori të Asociuar

Herstory Writers Workshop, një organizatë e përkushtuar ndaj përdorimit të kujtimeve personale për të ndryshuar zemrat, mendjet dhe politikat, po kërkon një drejtor të asociuar me kohë të pjesshme me një histori të fortë në udhëheqjen jofitimprurëse.

Shërbimi Civil i Paqes kërkon Këshilltar për Edukimin për Paqe (Ukrainë)

Programi i GIZ për shtetin e Shërbimit të Paqes Civile në Ukrainë kërkon një këshilltar për të punuar me gjashtë organizata partnere mbi tema të ndryshme të edukimit për paqen në nivel kombëtar dhe rajonal, duke mbështetur reformën kombëtare të shkollës që synon transformimin e shkollave ukrainase në një mjedis fuqizues dhe paqësor.

UNESCO kërkon Specialist Programi (Arsimi)

Specialisti i Programit është përgjegjës për të kontribuar në rolin kryesor koordinues të UNESCO-s për Axhendën Arsimore SDG4 2030 dhe mbështetjen dhe përmirësimin e efikasitetit të operacioneve të Mekanizmit Global të Bashkëpunimit Arsimor. Afati i aplikimit: 6 nëntor 2021.

Scroll to Top