Bomba way Larg !: Një projekt i ri që eksploron bombardimet dhe çarmatimin bërthamor

(Raportuar nga: Ekspozitë Bombë Larg.)

Bomba way Larg! është një projekt që do të eksplorojë ndikimin e bombardimeve ajrore kundër civilëve gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe do të përdorë koleksionin unik të Muzeut të Paqes në MB për të shqyrtuar se si u formuan fushatat e paqes në përgjigje. Ky projekt duhej të niste në muze si një ekspozitë në maj të vitit 2020, por është vonuar për shkak të pandemisë covid-19. Muzeu është i entuziazmuar që mund të prezantojë përfundimisht këtë projekt si një ekspozitë dixhitale. Projekti ka qenë i mundur falë financimit nga Fondi Kombëtar i Trashëgimisë së Lotarisë.

Klikoni këtu për të hyrë në "Bombat way Larg!" ekspozitë në internet

Bëhu i pari që komenton

Bashkohu me diskutimin ...