Betty Reardon: arsim gjithëpërfshirës për paqen

“Çfarë përkufizimi më gjithëpërfshirës të edukimit për paqen mund të ofrojmë sesa të mësojmë për të mësuar rreth, dhe të funksionojmë brenda dhe me kompleksitet, në mënyrë që të rrisim pasurinë dhe diversitetin e jetës?” - Betty Reardon, Drejt një paradigme të paqes (1989)

Mësoni më shumë rreth këtij citati duke vizituar vetë Fushatën Globale për Edukimin për Paqen Kuotat dhe Memet e Edukimit për Paqen: Një Bibliografi e Edukimit për Paqe. Drejtoria bibliografike është një koleksion i redaktuar i citateve të shënimeve të perspektivave mbi teorinë, praktikën, politikat dhe pedagogjinë në edukimin për paqe. Çdo citim / hyrje bibliografike plotësohet nga një meme artistike që inkurajoheni ta shkarkoni dhe përhapni përmes mediave sociale.

Bëhu i pari që komenton

Bashkohu me diskutimin ...