Ditt personvern er viktig for oss. Det er Global Campaign for Peace Education-policyen å respektere personvernet ditt angående all informasjon vi måtte samle inn fra deg på nettstedet vårt, www.peace-ed-campaign.org.

Effektiv dato: Kan 25, 2018

Global Campaign for Peace Education (“oss”, “vi” eller “vår”) driver nettstedet peace-ed-campaign.org (“Tjenesten”).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har begrepene som brukes i denne personvernerklæringen, den samme betydningen som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra pcdnetwork.org.

definisjoner

Service

Service er nettstedet peace-ed-campaign.org som drives av Global Campaign for Peace Education

Personopplysninger

Personlige data betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra de og andre opplysninger som enten er i besittelse eller sannsynlig kommer i besittelse).

Brukerdata

Bruk Data er data samlet inn automatisk enten generert ved bruk av Tjenesten eller fra selve Tjenestinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidevisning).

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små datamaterialer lagret på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).

Dataprosessorer (eller tjenesteleverandører)

Dataprosessor (eller Tjenesteyter) betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av datakontrolleren.

Vi kan bruke tjenestene til ulike tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.

Data Subject (eller bruker)

Data Subject er ethvert levende individ som bruker vår Service og er gjenstand for personlige data.

Innsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Typer data samlet

Bruksdata for besøkende på nettstedet

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan Tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Brukdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også besøkendes IP-adresse og nettleseragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam. Brukere kan også velge å legge ut kommentarer ved å bruke deres sosiale mediekontoer. Ta kontakt med din sosiale medieplattform angående deres personvernregler.

For abonnenter på nyhetsbrev

Hvis du har abonnert på noen av våre nyhetsbrev, eller hvis du er medlem av nettstedet vårt (du kan logge inn), er det stor sjanse for at du vil motta e-post fra oss.

Vi sender deg bare e-postmeldinger som du har registrert deg for å motta, eller som gjelder tjenestene vi har gitt deg.

For å sende deg e-post bruker vi navnet og e-postadressen du oppgir oss. Nettstedet vårt logger også IP-adressen du brukte da du registrerte deg for tjenesten for å forhindre misbruk av systemet.

Dette nettstedet kan sende e-post via Send Grid sendingstjeneste. Denne tjenesten lar oss spore åpninger og klikk på e-postene våre. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre innholdet i nyhetsbrev. Vennligst se Send Grids personvernregler: https://sendgrid.com/policies/privacy/

Ingen identifiserbar informasjon blir ellers sporet utenfor dette nettstedet, bortsett fra e-postadressen.

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Land for beliggenhet
  • Organisasjon
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Du kan velge bort motta noen eller alle disse kommunikasjonene fra oss når som helst ved å følge avmeldingslenken eller instruksjonene i e-post vi sender, eller ved å kontakte oss på [e-postbeskyttet]

Spore informasjon om informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Sikkerhetskaker. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.

Bruk av data

Global Campaign for Peace Education bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  • Å gi og vedlikeholde vår tjeneste
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi brukerstøtte
  • Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår Service
  • For å overvåke bruken av vår Service
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, ressurser og hendelsesinformasjon (når du samtykker i å registrere deg for et nyhetsbrev) med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon. Du kan når som helst velge å motta all eller all denne kommunikasjonen fra oss ved å følge abonnementslinken eller instruksjonene i e-post vi sender, eller ved å kontakte oss på [e-postbeskyttet]

Juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger i henhold til generell databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er fra European Economic Area (EEA), er PCDNetwork, LLCs juridiske grunnlag for å samle inn og bruke den personlige informasjonen som er beskrevet i denne personvernerklæringen, avhengig av personopplysningene vi samler inn og den spesifikke konteksten der vi samler dem inn.

Global Campaign for Peace Education kan behandle personopplysningene dine fordi:

  • Vi må utføre en kontrakt med deg
  • Du har gitt oss tillatelse til å gjøre det
  • Behandlingen er i våre legitime interesser, og den overstyres ikke av dine rettigheter
  • For betaling behandling formål
  • Å overholde loven

Oppbevaring av data

Den globale kampanjen for fredsutdanning vil bare lagre dine personlige data så lenge det er nødvendig for formålene som er beskrevet i denne personvernpolitikken. Vi vil oppbevare og bruke dine personlige data i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å oppbevare dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Global Campaign for Peace Education vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre tidsperioder.

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor USA, og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert Personlige data, til USA og behandler det der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

Den globale kampanjen for fredsutdanning vil ta alle skritt som er rimelig nødvendige for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernpolitikken, og at ingen personopplysninger overføres til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll inkludert sikkerheten til dataene dine og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Offentliggjøring for rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan det hende at Global Campaign for Peace Education blir pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det kreves av loven eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. En domstol eller et statlig byrå).

Juridiske krav

Den globale kampanjen for fredsopplæring kan avsløre dine personlige data i god tro på at slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til The Global Campaign for Peace Education
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metoden for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Dine databeskyttelsesrettigheter under generell databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EEA), har du visse personvernrettigheter. Global Campaign for Peace Education tar sikte på å ta rimelige tiltak for å la deg rette, endre, slette eller begrense bruken av dine personlige data. .

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke personlige data vi har om deg, og hvis du vil at de skal fjernes fra systemene våre, kan du kontakte oss på [e-postbeskyttet]

Under visse omstendigheter har du følgende databeskyttelsesrettigheter:

Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har på deg. Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av personopplysningene dine via lenker i de abonnerte nyhetsbrev. Hvis du ikke klarer å utføre disse handlingene selv, kan du kontakte oss for å hjelpe deg på

[e-postbeskyttet]

Retten til utbedring. Du har rett til å få informasjonen utbedret dersom denne informasjonen er unøyaktig eller ufullstendig.

Retten til å protestere. Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personlige data.

Retten til begrensning. Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personlige opplysninger.

Retten til dataportabilitet. Du har rett til å bli forsynt med en kopi av informasjonen vi har på deg i et strukturert, maskinlesbart og vanlig format.

Retten til å trekke tilbake samtykke. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst der PCDNetwork, LLC stolte på ditt samtykke til å behandle din personlige informasjon.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til en databeskyttelse om vår samling og bruk av dine personlige data. For mer informasjon, vennligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighet i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS).

Service Providers

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service ("Service Providers"), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår Service brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer trafikk på nettstedet. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester.

Du kan ekskludere for at du har gjort aktiviteten din til Tjenesten tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilkobling. Add-onen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

For mer informasjon om personvernpraksis for Google, besøk Googles personvernvilkår: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

betalinger

Vi samler inn donasjoner sikkert fra nettstedet vårt ved hjelp av tredjeparts tjenester for betalingsbehandling (f.eks. Betalingsbehandlere).

Vi lagrer eller samler ikke betalingskortopplysningene dine. Denne informasjonen leveres direkte til våre betalingspartnere fra tredjepart hvis bruk av din personlige informasjon er underlagt personvernreglene. Disse betalingsprosessorene overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av betalingsinformasjon.

Betalingsprosessorene vi jobber med er:

Vi passerer

Personvernpolitikken kan ses på https://go.wepay.com/privacy-policy 

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18s alder ("barn").

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18s alder. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barna har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater "effektiv dato" øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

  • E-post: [e-postbeskyttet]
  • Ved å besøke denne siden på nettstedet vårt: https://www.peace-ed-campaign.org/contact/