Нови видеа за едукација за нуклеарно разоружување за деца на училишна возраст

Следниве видеа се развиени од Гласови за свет без нуклеарно оружје, иницијатива на Обединетата религија иницијатива. Гласови и URI партнер со ПРОДОЛИ НУЛА платформа, која ги едуцира и ангажира луѓето во иницијативи и процеси на ОН за постигнување свет без нуклеарно оружје.

Биди прв да коментираш

Придружете се на дискусијата ...