Придружете се и одобрете ја кампањата!

Придружете се на кампањата денес и помогнете ни # Распространето МирЕд.

Кликнете тука за да доставите институционално или организациско одобрување!

Приклучувањето е едноставен израз на вашата посветеност да ги поддржите целите на Глобалната кампања за мировно образование:

  1. Да се ​​изгради јавна свест и политичка поддршка за воведување на мировно образование во сите сфери на образованието, вклучително и неформално образование, во сите училишта низ целиот свет;
  2. и, да се промовира образованието на сите наставници да предаваат за мир.

Вклучете

Кога се придружувате, ве молиме размислете да се вклучите!

    • Список на волонтери: придружете се на оваа листа ако сте заинтересирани да слушнете за волонтерските можности за поддршка на кампањата.
    • Координатор на земја: придружете се на оваа листа ако сте заинтересирани да започнете поглавје од кампањата за држави - или ако сте заинтересирани да организирате за поддршка на кампањата во вашиот светски регион.

Останете поврзани

Изберете ги вашите опции за комуникација (може да ги ажурирате во секое време). Секој што ќе се приклучи, го добива нашиот месечен билтен - богата компилација од новости, анализи, наставни програми, настани и извештаи од целиот свет. Покрај тоа, можете да изберете да се регистрирате за:

  • Објави како што се случуваат: Добивајте дневно резиме на нови објави, бидејќи тие излегуваат од печатот!
  • Неделно варење: Добивајте еднаш неделно варење на новини, прегледи и настани!
  • Предупредувања за акција:  Добивајте е-пошта за кампањите чувствителни на време и можностите за финансирање.

Придружете се на кампањата!

Изберете список (и):

Со придружување, вие прифаќате да добивате комуникација по е-пошта од нас (според вашите преференции што може да се сменат во секое време) и се согласувате со нашите политика на приватност. Може да се отпишете во кое било време.

Приклучи се на кампањата и помогни ни #SpreadPeaceEd!
Ве молиме пратете ми е-пошта:
Дојдете до врв