Бесплатни курсеви за човекови права на Интернет

Бесплатни курсеви за човекови права на Интернет

Список куриран од humanrightscareers.com

Humanrightscareers.com состави обемна листа на бесплатни курсеви преку Интернет во врска со мирот, човековите права, социјалната правда и родовата еднаквост.

[тип на икона = ”glyphicon glyphicon-share-alt” боја = ”# dd3333] посетете ја humanrightscareers.com за да пристапите до овој одличен ресурс.

Биди прв да коментираш

Придружете се на дискусијата ...