Повторувачки

Јунаесетти: комеморација за крај на ропството и повик за акција

Глобална

Јунаесетти е најстарото национално прославено одбележување на крајот на ропството во Соединетите држави. Во 2020 година, Движењето за црни животи, заедно со други организации, ги повикува сите да учествуваат во јунаесеттата активност на локално ниво.

Повторувачки

Јунаесетти: комеморација за крај на ропството и повик за акција

Глобална

Јунаесетти е најстарото национално прославено одбележување на крајот на ропството во Соединетите држави. Во 2020 година, Движењето за црни животи, заедно со други организации, ги повикува сите да учествуваат во јунаесеттата активност на локално ниво.