Донирајте

Најефективниот начин за поддршка на одржлива иднина на GCPE е да станете повторувачки донатор! Со донирање на само неколку долари месечно, можете да ни помогнете да планираме ефективни активности за во иднина. За да станете донатор што се повторува, користете го формуларот за кредитна картичка подолу.

Донирајте со чек

За да донирате преку чек, направете проверки кои се плаќаат на: „IIPE-GCPE / AFGJ“
(* ”AFGJ”Мора да бидат вклучени! Исто така, препорачуваме да вклучите „IIPE / GCPE“ во линијата за белешки.)

Испратете ја вашата чек на:
Алијанса за глобална правда
225 E 26-та Свети - апартман 1
Тусон, АЗ 85713

Факултативно (но корисно): кликнете овде за да преземете формулар за испраќање по пошта со вашата проверка.


Донирајте со кредитна картичка

Можете да помогнете во одржувањето на GCPE со тоа што ќе изберете да ја направите вашата донација повторлива!

Приклучи се на кампањата и помогни ни #SpreadPeaceEd!
Ве молиме пратете ми е-пошта:
Дојдете до врв