Сертификат курс за ЖЕНИ, МИР И БЕЗБЕДНОСТ

онлајн курс

Онлајн курсот (3-18 декември) е водечки курс на Женската регионална мрежа каде избраните учесници имаат можност да комуницираат и да бидат менторирани од жени практичари за мир, феминистички правници и еминентни активисти не само од Јужна Азија, туку и од други региони во светот.

Војна и животна средина (онлајн курс)

Вебинар / Виртуелен настан

Заснован на истражување за мирот и еколошката безбедност, овој онлајн курс од World BEYOND War се фокусира на врската помеѓу две егзистенцијални закани: војна и еколошка катастрофа. (17 јануари - 27 февруари 2022 година)

$ 100