Амнести Интернешнл: Консултант за развој на образовен ресурс за бегалците и мигрантите

Амнести Интернешнл: Консултант за развој на образовен ресурс за бегалците и мигрантите

Амнести Интернешнл бара консултант за образовни ресурси за развој на едукативен ресурс за правата на бегалците и мигрантите. Глобалната програма за едукација за човекови права произведува едукативен ресурс за поддршка на двегодишната кампања на Амнести Интернешнл, Добредојдов: глобална кампања за бегалците, која се фокусира на разбирање на глобалната бегалска криза со рамка за човекови права. Тоа ќе биде алатка за наставниците и активистите за човекови права да посегнат и да ги вклучат другите активно во кампањата.

[тип на икона = ”фа фа-датотека-pdf-o” боја = ”# dd3333 ″] преземете го описот на работното место за повеќе информации и да аплицирате

Краен рок за аплицирање: Ноември 9, 2016

Биди прв да коментираш

Придружете се на дискусијата ...