World BEYOND War nggoleki organizer kanggo Amerika Latin

Didegaké ing 2014, World BEYOND War minangka jaringan akar umbi global sing nyengkuyung kanggo ngilangi perang lan ngganti kanthi tentrem sing adil lan lestari. World BEYOND War nggoleki pengatur digital lan offline sing duwe pengalaman sing kepengin banget ngilangi institusi perang. Tujuan utama peran iki yaiku kanggo nggedhekake basis anggota World BEYOND War ing kabeh utawa sebagian Amerika Latin., liwat ngatur bab sing dipimpin sukarelawan, acara pendidikan, lan aktivisme tanpa kekerasan. Penyelenggara iki uga bakal kolaborasi karo organisasi sekutu kanggo nguatake gerakan perdamaian, lan bakal kolaborasi karo staf lan dewan global World BEYOND War babagan inisiatif pendidikan lan aktivis global. Pelamar sing sukses bakal dadi organizer online sing ngerti babagan strategi keterlibatan offline lan digital, kalebu kanggo organisasi pemuda. Dheweke uga bakal lancar ing basa Spanyol lan Inggris sing ditulis lan diucapake.

Lokasi: Remote (kudu adhedhasar ing Amerika Latin)
Departemen: Ngatur
Laporan kanggo: Direktur Ngatur
Jinis Posisi: Part-time (20 jam / minggu)
Wiwit: Flexible
Kompensasi: WBW bakal mbayar upah urip sing ditemtokake dening biaya urip ing lokasi pelamar.

Kanggo informasi luwih lengkap lan nglamar (Inggris) Para más information y aplicar (Español)
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top