World BEYOND War Almanak Damai

World BEYOND War Peace Almanac ngidini sampeyan ngerti langkah-langkah penting, kemajuan, lan kemunduran ing gerakan perdamaian sing kedadeyan ing saben dina saben taun.

World BEYOND War Peace Almanac saiki kasedhiya ing audio sing kasusun saka 365 segmen rong menit, siji saben dina saben taun, gratis menyang stasiun radio, podcast, lan liya-liyane. Mangga takon stasiun radio lokal lan acara favorit kanggo nyakup Almanac Peace.

Sampeyan bisa tuku edhisi cetak (lan ndhukung World BEYOND War) utawa entuk versi teks lan audio kanthi gratis. Dolan maring peacealmanac.org kanggo entuk Almanac Peace sampeyan dina iki!

Priksa entri Almanac Perdamaian tanggal 21 Mei

Almanac Perdamaian iki kudu tetep apik saben taun nganti kabeh perang dirampungake lan perdamaian lestari digawe. Bathi saka penjualan versi cetak lan PDF mbiayai karya World BEYOND War.

Teks sing diprodhuksi lan diowahi dening David Swanson
Audio sing direkam dening Tim Pluta
Item sing ditulis dening Robert Anschuetz, David Swanson, Alan Knight, Marilyn Olenick, Eleanor Millard, Erin McElfresh, Alexander Shaia, John Wilkinson, William Geimer, Peter Goldsmith, Gar Smith, Thierry Blanc, lan Tom Schott
Gagasan kanggo topik sing dikirimake dening David Swanson, Robert Anschuetz, Alan Knight, Marilyn Olenick, Eleanor Millard, Darlene Coffman, David McReynolds, Richard Kane, Phil Runkel, Jill Greer, Jim Gould, Bob Stuart, Alaina Huxtable, Thierry Blanc
music digunakake dening ijin saka "Pungkasan Perang," dening Eric Colville
Musik audio lan nyampur dening Sergio Diaz
Graphics dening Parisa Saremi

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...