World BEYOND War nyewa Penyelenggara AS

Peran utama US Organizer yaiku nggedhekake lan ngaktifake basis keanggotaan World BEYOND War ing Amerika Serikat, mbangun bab-bab sing dikelola kanthi sukarela kanggo nindakake karya pendidikan, aktivis, lan media ing proyek global, nasional, lan lokal. Penyelenggara iki bakal nguatake gerakan perdamaian / anti-perang ing Amerika Serikat kanthi sakabehe kanthi nggarap lan ngembangake organisasi afiliasi, lan kanthi kerja sama karo sekutu ing macem-macem koalisi, sing anyar lan wis suwe. Dumunung ing, utawa cedhak, Washington, DC, World BEYOND War US Organizer bakal tanggung jawab kanggo ngatur ing saindhenging Amerika Serikat - biasane sakbenere, kanthi lelungan sok-sok - nanging uga kanggo nggedhekake lan nggawe luwih katon ing ngarsane WBW kanthi tentrem / anti- acara perang ing ibukutha negara, lan kanggo mromosiaken karya US WBW kanggo media US. Penyelenggara AS, kaya Penyelenggara Kanada lan Penyelenggara Amerika Latin, nglaporake langsung menyang Direktur Penyelenggara lan kerja sama karo kabeh departemen liyane. 

Lokasi: Remot karo sawetara acara pribadi (kudu ana ing utawa cedhak Washington, DC)
Departemen: Ngatur
Laporan kanggo: Direktur Ngatur
Jinis Posisi: Part-time (20 jam / minggu)
Kompensasi: $24,000 saben taun / $24 saben jam
Nglamar nganti 29 Oktober 2023

Tanggung jawab kalebu, nggarap staf WBW liyane lan karo sekutu kanggo: 
  • Nggawe, njaga, lan ngaktifake bab lan afiliasi ing Amerika Serikat;
  • Rekrut, nglatih, lan ngatur sukarelawan WBW ing Amerika Serikat;
  • Rencana acara pendidikan lan aktivis ing Amerika Serikat;
  • Ngrancang lan ngleksanakake kampanye advokasi masalah strategis ing Amerika Serikat kanthi tujuan, target, strategi, lan taktik sing jelas;
  • Bantuan ngatur konferensi gedhe lan rapat umum, utamané ing Washington, DC;
  • Ngasilake konten kreatif lan pendidikan kanggo situs web WBW, jeblugan email, media sosial, lembar fakta, lan bahan pers;
  • Nggawe liputan media dening toko sing luwih gedhe; 
  • Melu ing public speaking & media penampilan kanggo nggedhekake pesen WBW lan tekan pamirsa luwih akeh;
  • Ngatur intersectionally antarane masalah kanggo mbentuk gerakan sing luwih gedhe, mindhah liyane menyang advokasi anti-perang/pro-perdamaian, lan mindhah kelompok pro-perdamaian menyang total penghapusan perang;
  • Lacak masalah perang lan perdamaian ing pamrentah AS lan rencana kampanye strategis ing saubengé; 
  • Ngatur database kanggo nglacak hubungan karo sukarelawan lan sekutu AS
  • Rekomendasi lan miwiti alat digital anyar kanggo penjangkauan lan gerakan-bangunan kanggo nambah karya kita lan tuwuh jaringan akar umbi kita
Tanggung jawab liyane kalebu nanging ora winates ing:
  • Mbales kanthi pas wektune email saka staf, anggota dewan, sukarelawan, sekutu, lan panyengkuyung
  • Nulis laporan saben wulan singkat, dikirim menyang Direktur Eksekutif
  • Nekani telpon staf mingguan, telpon papan saben wulan, lan konferensi taunan ing Zoom kanggo komunikasi karo tim babagan proyek saiki lan operasi organisasi
Kualifikasi sing dibutuhake:
  • Pengalaman paling ora 1-3 taun ing organisasi digital
  • Katrampilan komunikasi lisan lan tulisan sing apik banget ing basa Inggris; lancar ing basa liya minangka aset
  • Selaras karo misi World BEYOND War kanggo mungkasi kabeh perang lan nggawe perdamaian sing adil lan lestari
  • Highly diatur, lan bisa ngatur macem-macem proyek bebarengan tanpa ngorbanake kualitas
  • Pengalaman makarya saka adoh
  • Pengalaman nggarap organisasi non-pemerintah utawa ing sektor nirlaba
  • Pangerten sing kuat babagan organisasi online lan offline, mobilisasi, lan tumindak langsung
  • Bisa lelungan nasional lan internasional ing kesempatan
  • Keahlian nganggo email, internet, lan piranti lunak spreadsheet, Google Suite, Zoom, Action Network, WordPress, platform media sosial, utawa sistem sing padha
  • Pengalaman nggarap konteks multibasa ing zona wektu
  • Pengalaman nggawe lan nyengkuyung koalisi kanthi kapasitas sing beda-beda
  • Pengalaman ngatur dinamika partner Komplek
  • Pengalaman karo perencanaan kampanye strategis
  • Pengalaman karo organisasi intersectional sing nyorot kaadilan rasial, keadilan jender, keadilan iklim, lan hak Pribumi minangka tambahan

Staf iki bakal kerja minangka kontraktor independen, nanging World BEYOND War bakal menehi preian mbayar 2 minggu uga cuti sakit lan cuti wong tuwa.

World BEYOND War minangka majikan kesempatan sing padha. Kita ngajak individu saka macem-macem latar mburi lan pengalaman kanggo nglamar.

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top