Sapa sing Paling Kena pengaruh Sekolah nganti Pipa Penjara?

(Dipunbabar saking: Sekolah Pendidikan Universitas Amerika. 24 Februari 2021)

Pipa sekolah menyang kunjara nuduhake praktik lan kabijakan sing ora proporsional nyedhiyakake siswa warna menyang sistem keadilan pidana. Penerapan langkah-langkah disiplin sing angel lan panggunaan akeh referensi kanggo penegak ukum nyumbang masalah kasebut, nggawe siswa sing rentan amarga gagal lan ora nggatekake sebab-sebab sing nyebabake.

Kepiye pendhidhik bisa mungkasi pipa sekolah menyang kunjara? Langkah kapisan ngelingi cara alternatif kanggo disiplin sekolah.

Kanggo sinau luwih lengkap, priksa infographic (dikirim ing ngisor iki) sing digawe dening American University Doktor ing Kebijakan & Kepemimpinan Pendidikan program.

Bebayane Kebijakan Nol-Toleransi

Kawicaksanan toleransi nol diwiwiti saka perang narkoba lan undang-undang pidana sing ketat sing ningkatake tahanan ing Amerika Serikat ing taun 1980-an lan 1990-an. Ekspansi kabijakan kasebut kanggo ngatasi tindak pidana ing antarane bocah enom lan lingkungan sekolah nyebabake apa sing diarani pendukung pendhidhikan lan keadilan sosial saiki minangka pipa sekolah menyang penjara.

Asal-Usul Kebijakan Nol-Toleransi

Kawicaksanan toleransi nol ing sekolah umum diwiwiti karo Undhang-undhang Sekolah Bebas Gun-1994 (GFSA). Miturut tumindak kasebut, paukuman amarga nggawa senjata api menyang sekolah yaiku suspensi paling ora setaun taun akademik. Perkenalan GFSA nyebabake ekspansi kabijakan toleransi nul kanggo nglanggar pelanggaran liyane lan nambah nglaporake penegak ukum. Wiwit taun 1994, kabupaten sekolah uga nggunakake kabijakan sing ketat sing nuntut ukuman abot kanggo pelanggaran sing kurang serius ing upaya nyegah kriminal sing luwih serius.

Pengaruh Kebijakan Nol-Toleransi

Kawicaksanan toleransi nul nambahake akeh siswa sing dilereni utawa diusir kanthi dramatis. Iki nyebabake ramuan serius. Contone, siswa sing ketinggalan sekolah paling ora 15 dina sanajan setaun kaping pitu luwih bisa mandheg sekolah menengah. Siswa sing gagal ngrampungake pendhidhikan bisa uga ngalami asil negatif kayata mlarat, kesehatan, utawa wektu ing sistem peradilan pidana. Kajaba iku, wis ditemtokake manawa disparitas ing disiplin sekolah nyumbang kanggo disparitas ing kesempatan sinau. Sampeyan uga wis nemtokake manawa siswa Ireng ketinggalan meh limang dina suwene instruksi amarga suspensi sekolah ora dibandhingake karo siswa kulit putih.

Sadawane dalan, sekolah wis nyewa luwih akeh petugas sumber daya sekolah (SRO), profesional penegak ukum sing tanggung jawab kanggo keamanan siswa lan pencegahan kriminal. Tambah akeh penempatan SRO nyebabake tambah akeh siswa sing dicekel, uga jumlah rujukan kanggo penegak ukum lan pengadilan remaja.

Sapa sing Paling Kena pengaruh Pipa Sekolah-menyang-Penjara?

Statistik nggambarake gambar sing suram: siswa saka klompok sing dipinggirake minangka risiko paling gedhe yen ditarik menyang pipa sekolah menyang kunjara.

Faktor Risiko kanggo Keterlibatan Juvenil ing Sistem Kehakiman

Ana macem-macem faktor risiko babagan keterlibatan bocah ing sistem keadilan. Faktor risiko individu kalebu tindak tanduk antisosial, hiperaktif, lan penyalahgunaan zat. Faktor risiko kulawarga kalebu wong tuwa sing kasar, status sosial ekonomi sing kurang, lan wong tuwa tuwa. Faktor risiko kanca kalebu bullying saka kanca sebaya, anggota geng, lan hubungan sosial sing ringkih. Faktor sekolah lan komunitas kalebu komunitas sing mlarat utawa ora teratur lan kinerja akademik sing kurang apik.

Pira siswa sing nampa suspensi sekolah?

2.7 yuta siswa K-12 nampa siji utawa luwih suspensi sekolah ing taun ajaran 2015-16. Nomer iki nuduhake pengaruh sing ora proporsional kanggo siswa Ireng utawa Afrika Amerika. Nalika demografi iki mung 8% saka siswa lanang lan wadon, dheweke makili 25% lan 14% saka suspensi jender sing beda-beda ing sekolah.

Yen dibandhingake, siswa kulit putih nampa suspensi sekolah kanthi tarif sing luwih murah tinimbang dhaptar. Nalika 25% populasi siswa lanang lan 24% populasi siswa wanita kulit putih, nanging mung masing-masing makili 24% lan 8% suspensi sekolah.

Ing antarane siswa Hispanik utawa Latinx, siswa lanang nampa suspensi sekolah sing luwih adoh tinimbang siswa wanita. Hispanc lan Latinx lanang lan wadon kalebu 13% saka populasi siswa, nanging masing-masing makili 15% lan 6% saka suspensi sekolah.

Pira Siswa Apa Referensi Penegakan Hukum lan Pengangkatan?

290,600 siswa dirujuk menyang lembaga penegak ukum utawa sing dicekel sajrone taun ajaran 2015-16. Mung 15% siswa sing Ireng utawa Afrika Amerika, nanging siswa kasebut makili 31% referensi penangkapan hukum lan penangkapan. 49% siswa kulit putih, nanging siswa iki mung 36% rujukan utawa penahanan penegak ukum. 26% siswa kalebu Hispanik utawa Latinx, lan siswa kasebut nuduhake 24% referensi utawa penegakan hukum.

Napa Siswa Warna Kena pengaruh Ora proporsional

Siswa saka komunitas sing dipinggirkan luwih cenderung entuk pipa sekolah menyang pakunjaran amarga rasisme sistemik. Uga dikenal minangka rasisme struktural utawa institusi, rasisme sistemik nuduhake sistem lan kabijakan sing nggawe lan / utawa njaga ketimpangan ras.

Tumindak disiplin sing nyebabake rujukan, suspensi, utawa pengusiran pengadilan - kabeh bisa nambah kemungkinan metu lan mlebu sistem peradilan remaja - ora proporsional ditrapake kanggo siswa sing duwe warna. Kajaba iku, siswa Ireng luwih cenderung dibandhingake, diusir, utawa ditahan amarga kanca kulit putih sing padha. Kajaba iku, siswa Ireng ditanggepi utawa diusir kanthi tarif meh 3.5 kali luwih gedhe tinimbang siswa kulit putih.

Kepiye Kahanan Siswa Warna

Pipa sekolah menyang kunjara nyebabake sawetara siswa warna sing ora proporsional mandheg sekolah lan mlebu sistem keadilan pidana, sing bisa nyebabake efek negatif sing bisa ngowahi urip.

Contone, siswa sing gagal ngrampungake sekolah menengah ndhuwur bisa dipenjara. Iki menehi cathetan pidana, sing bakal dadi luwih angel entuk omah, mbangun kredit, entuk kerja, lan nduweni kualifikasi kanggo pitulung umum. Kajaba iku, siswa sing dihukum amarga nyalahake alangan sing luwih gedhe nalika golek lapangan kerja, lan bisa uga ilang hak pilih lan nduweni hak kanggo pitulungan finansial. Siswa sing ora tamat sekolah menengah uga entuk gaji sing luwih murah tinimbang kanca sing wis lulus.

Kekuwatan Healing Kehakiman Restoratif

Kanggo mbantu ngilangi pipa sekolah menyang kunjara, pendidik kudu nganggep ngganti kabijakan toleransi nol dadi keadilan restoratif.

Pendekatan Anyar: Kehakiman Restoratif

Keadilan restoratif ngupayakake ngerti sebab-sebab utama tumindak salah, ngrampungake kerusakan, lan nggawe masarakat. Proses iki dipérang dadi sawetara praktik restoratif. Praktek sing pertama yaiku ngatasi kesenjangan praktik disiplin kanthi nyemak lan ngawasi kabijakan lan praktik supaya proses disiplin ora ditrapake kanthi ora adil. Praktek sing nomer loro yaiku nggawe lingkungan sekolah sing ndukung sing fokus ing kesepakatan lan mediasi tinimbang ukuman. Praktek kaping telu yaiku nggunakake pelatihan profesional lan pengembangan kanggo ngembangake kompetensi budaya, nggedhekake katrampilan komunikasi, ngatasi bias budaya, lan sinau babagan trauma pendhidhikan.

Pendekatan sing Luwih Apik

Keadilan restoratif minangka pendekatan alternatif kanggo disiplin sekolah sing duweni potensi nemokake sebab utama tumindak salah lan nambah asil siswa. Kanthi nandur modal kanggo kesehatan lan kesejahteraan siswa, para pendidik investasi ing masa depan negara iki.

sumber

 

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...