Kutipan lan Meme Pendhidhikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Perdamaian

Panganggit (s): Betty Reardon

Kaca

"Kutipan"

"Umume ... setuju yen ora ana pendidikan netral. Pendidikan minangka perusahaan sosial sing ditindakake kanggo mujudake nilai-nilai sosial. Pitakonane apa nilai-nilai sing kudu diwujudake liwat pendhidhikan, lan kepiye. ”

Katrangan:

Betty Reardon "minangka sarjana perdamaian lan pendidik perdamaian internasional sing misuwur. Dheweke wis dadi instrumental ing panyiapan institusi lan program pendhidhikan perdamaian ing saindenging jagad. Pakaryane wis nemtokake bidang studi perdamaian lan pendidikan perdamaian." (Snauwaert, 2012: 46)
Ing teks dhasar "Pendidikan Perdamaian Komprehensif" dheweke ngonsep pendidikan perdamaian kanthi istilah holistik lan transformasional. Ing kene, dheweke nggawe pendidikan perdamaian minangka nilai pendidikan.

Gulung menyang Top