Kutipan lan Meme Pendhidhikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Perdamaian

Panganggit (s): Betty Reardon

Kaca

"Kutipan"

"Mikir babagan kepiye kahanan jagad iki lan mbayangake masarakat sing khas karo keadilan minangka inti saka konseptualisasi kahanan sing kalebu perdamaian positif. Yen kita kudu ngajari perdamaian, para guru lan siswa kudu duwe sawang-sawangan babagan jagad sing wis dididik. ”

Gulung menyang Top