Kutipan lan Meme Pendhidhikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Perdamaian

Panganggit (s): Betty Reardon

Kaca

"Kutipan"

"Definisi pendhidhikan perdamaian sing luwih lengkap apa sing bisa ditawakake tinimbang sinau babagan, lan bisa digunakake kanthi rumit, supaya bisa nambah kekayaan lan keragaman urip?"

Katrangan:

Kutipan iki asale saka esai sing Reardon nemokake kemungkinan ngganti paradigma perang karo paradigma perdamaian. Ing kene dheweke nyaranake tujuan pendhidhikan perdamaian supaya diarahake kanggo ningkatake urip. Antarane akeh alangan sing bisa ngganggu kamungkinan iki yaiku mikir réduksi. Reardon ngetrapake iki kanthi ngusulake sawetara proses pendhidhikan: pencitraan, penyelidikan otentik, refleksi, lan holisme.

Gulung menyang Top