Kutipan & Meme Pendhidhikan Perdamaian

Sugeng Rawuh ing Direktori Kutipan & Meme!

Direktori iki minangka koleksi sing diowahi kutipan annotated saka perspektif babagan teori, praktik, kabijakan lan pedagogi ing pendidikan perdamaian. Direktori iki dirancang minangka sumber bibliografi umum uga minangka alat kanggo latihan guru ing pendidikan perdamaian. Saben kutipan dilengkapi meme artistik sing disaranake sampeyan download lan disebarake liwat media sosial. Apa sampeyan duwe kutipan inspirasi lan migunani sing pengin sampeyan deleng? Kita ngajak lan ngajak sampeyan ngirim kuotasi kanggo mbantu nggedhekake direktori. Kirimake kutipan nganggo formulir online ing kene.

Kanggo ngakses entri lengkap lan anotasi (lan kanggo ngundhuh meme) klik jeneng utawa gambar penulis.

Nampilake 1 - 7 saka 7

Panganggit (s): Betty Reardon

Kaca

"Yen kita nganjurake nilai lan martabat sing padha kanggo kabeh wong, kita uga kudu nampa kekurangan uga hadiah lan bakat, lan ngerti manawa kabeh (malah awake dhewe) bisa berubah. Pitakonane apa kita bakal motivasi nindakake Aku percaya yen motivasi iki utamane dadi tugas kanggo pendhidhikan, utamane pendhidhikan perdamaian. "

Panganggit (s): Betty Reardon

Kaca

"Definisi pendhidhikan perdamaian sing luwih lengkap apa sing bisa ditawakake tinimbang sinau babagan, lan bisa digunakake kanthi rumit, supaya bisa nambah kekayaan lan keragaman urip?"

Panganggit (s): Betty Reardon

Kaca

"Tujuan umum pendhidhikan perdamaian, kaya sing dakkerteni, yaiku kanggo ningkatake kesadharan planet asli sing bisa nggawe kita bisa dadi warga global lan ngowahi kahanan manungsa saiki kanthi ngganti struktur sosial lan pola pikir sing Nggawe iki. Kebutuhan transformasional iki kudu, ing panemuku, kudu dadi pusat pendhidhikan perdamaian. "

Panganggit (s): Betty Reardon

Kaca

"Kita kudu ngganti awake dhewe lan kasunyatan lan hubungan langsung yen pengin ngowahi struktur sosial lan pola pikir ... Kita ora bisa nggayuh perubahan kajaba ora bisa mikir."

Panganggit (s): Betty Reardon

Kaca

"Mikir babagan kepiye kahanan jagad iki lan mbayangake masarakat sing khas karo keadilan minangka inti saka konseptualisasi kahanan sing kalebu perdamaian positif. Yen kita kudu ngajari perdamaian, para guru lan siswa kudu duwe sawang-sawangan babagan jagad sing wis dididik. ”

Panganggit (s): Betty Reardon

Kaca

"Tujuan utama pendhidhikan perdamaian yaiku pambentuk warga sing tanggung jawab, setya, lan peduli sing wis nggabungake nilai-nilai kasebut menyang urip saben dinane lan entuk katrampilan kanggo nganjurake."

Panganggit (s): Betty Reardon

Kaca

"Umume ... setuju yen ora ana pendidikan netral. Pendidikan minangka perusahaan sosial sing ditindakake kanggo mujudake nilai-nilai sosial. Pitakonane apa nilai-nilai sing kudu diwujudake liwat pendhidhikan, lan kepiye. ”

Gulung menyang Top