Pendhidhikan kanggo Perdamaian

Jeneng Program / Kursus / Latihan: Pendhidhikan kanggo Perdamaian

Organisasi / Institusi: Yayasan Perdamaian Kamerun

Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Latihan iki saiki mung ditawakake kanggo siswa ing kampus latihan kasebut. Latihan kasebut kaping pindho saben minggu ing perguruan tinggi pelatihan guru Pamrentah ing Buea lan sapisan ing perguruan tinggi liyane.

Intine yaiku nyedhiyakake siswa kanthi ilmu, katrampilan lan nilai pendhidhikan perdamaian. Yen guru arep mulang, dheweke dhewe kudu ngerti alat sing dibutuhake kanggo transformasi kasebut. Saben guru minangka guru perdamaian.

Hubungi kita kanggo info luwih lengkap babagan cara nyedhiyakake sesi khusus kanggo sampeyan lan / utawa grup.