Institut Studi Perdamaian Minor ing Studi Perdamaian

Jeneng Program / Kursus / Latihan: Institut Studi Perdamaian Minor ing Studi Perdamaian

Organisasi / Institusi: Hofstra University

Jeneng Departemen / Universitas: Pusat Keterlibatan Sipil

Logo
Degree Level:

Annisa

Pusat Keterlibatan Sivik Universitas Hofstra, sing dadi Institut Studi Perdamaian, saiki kalebu 18 suntingan Studi Perdamaian kredit. Kursus kanggo bocah cilik iki kalebu kursus dhasar Pambuka Studi Perdamaian lan Konflik lan Perang, Perdamaian lan Media (ngatasi pendhidhikan perdamaian non-formal), saliyane karo macem-macem kursus ing departemen sing beda-beda.

Studi Perdamaian saiki dadi bocah cilik ing Universitas Hofstra sing duwe 18 kredit utawa 6 kelas.