Integrasi Online Education Peace

Jeneng Program / Kursus / Latihan: Integrasi Online Education Peace

Organisasi / Institusi: World Citizen, Inc. & Universitas Hamline

Logo
Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Topik kayata resolusi konflik, hak asasi manungsa, sinau layanan, pangerten budaya, lan struktur sing disengaja kanggo nggawe komunitas sing tentrem kalebu dikatutake. Fokus utama yaiku aplikasi praktis lan integrasi ide-ide kasebut menyang lingkungan pembelajaran uga setelan komunitas. Sampeyan bakal dipandu supaya luwih ngerti impen lan karep kanggo perdamaian. Kanthi dhukungan lan umpan balik saka fasilitator Pendhidhikan Perdamaian Dunia, impen lan semangat sampeyan bakal nuwuhake rencana tumindak.

Kanthi kemitraan karo Universitas Hamline, sampeyan bisa ndhaptar kanggo entuk 2 Kredit Lulusan.

Kursus rolas minggu saiki ditawakake saben wulan.