Endi Sinau Pendidikan Perdamaian: Direktori Global

Direktori GlobalKampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian, kanthi kemitraan karo Institut Ilmu Perdamaian Internasional lan Inisiatif Pendhidhikan Perdamaian ing Universitas Toledo, wis nggawe direktori program, kursus, lan lokakarya pendidikan perdamaian!

Wis ana data sing cukup sugih sing gegandhengan karo program studi perdamaian, mula direktori iki fokus program, kursus lan pelatihan khusus kanggo riset lan sinau pendhidhikan perdamaian, lan nyiapake pendidik formal lan non-formal kanggo mulang perdamaian.  Daftar kasebut kalebu rong kategori wiyar: 1) panelitian babagan pendhidhikan (sistem, filsafat, pedagogi) lan peranane kanggo nggawe perdamaian, lan 2) pelatihan lan persiapan fasilitator guru lan pembelajaran pendhidhikan perdamaian (teori, metodologi, pedagogi). 

Kirimake kursus, program utawa pelatihan menyang direktori!

Piranti sing digoleki ing ngisor iki nggawe sampeyan gampang golek kesempatan sinau babagan pendhidhikan perdamaian sing cocog karo kabutuhan sampeyan, yaiku ing wilayah dunya, utawa ing basa pilihan sampeyan. Klik judhul program utawa kursus kanggo katrangan luwih lengkap. Yen informasi ilang utawa kudu nganyari, hubungi kami [email dilindhungi].  

Endi Sinau Pendidikan Perdamaian: Direktori Global

Sampeyan bisa ngurutake direktori nggunakake siji utawa luwih saka menu tarik-turun ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nindakake telusuran mbukak mbukak nganggo kothak "entri telusuran". Klik judhul program kanggo ngakses rincian dhaptar lengkap.

Alpen-Adria Universität Klagenfurt - Wahlfach Friedensstudien

Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Alpen-Adria-Universität Klagenfurt - Österreich

Klompok Riset Perdamaian lan Pendidikan Cambridge

Jinis Program:

liyane

Universitas Cambridge, Fakultas Pendidikan

Apa bisa katentreman ing sekolah?

Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

GEEPAZ (Grupo de Estudos de Educação para a Paz e Tolerância)

Sertifikat Pendidikan Perdamaian lan Resolusi Konflik

Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Pendhidhikan

Pusat Pendidikan Perdamaian

Kolej Miriam

Program Latihan Berbasis Sekolah Lengkap

Jinis Program:

Lokakarya / Latihan babagan Panjaluk

Pekerjaan Perdamaian: Yayasan Pendidikan Damai

Konsentrasi ing Perdamaian lan Pendidikan Hak Asasi Manungsa

Jinis Program:

Pascasarjana - Master / PhD

Program Pendidikan Internasional lan Komparatif (ICE) ing Jurusan Studi Internasional lan Transkultural

Universitas Perguruan Tinggi Universitas Columbia

Budaya Pendidikan Perdamaian lan Pembebasan (EDUC 6275)

Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Universitas Puerto Rico

Program Kurikulum & Pedagogi - Spesialisasi Kolaborasi ing Pendidikan Komparatif Internasional lan Pembangunan

Jinis Program:

Pascasarjana - Master / PhD

Institut Studi Pendidikan ing Ontario

Universitas Toronto

Diplomatura de Posgrado de Cultura de Paz

Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Escola de Cultura de Pau

Doctor of Education (EdD) ing Pendidikan Internasional & Multikultural, konsentrasi Pendidikan Hak Asasi Manungsa

Jinis Program:

Pascasarjana - Master / PhD

Sekolah Pendidikan

Universitas San Francisco

Pendidikan kanggo Budaya Damai - 'BAYANG'

Jinis Program:

Lokakarya / Latihan

Asosiasi kanggo Dialog lan Riset Sejarah (AHDR)

Pendhidhikan kanggo Perdamaian

Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Yayasan Perdamaian Kamerun

Pendidik Non-Kekerasan

Jinis Program:

Lokakarya / Latihan

Pusat Metta kanggo Nonviolence

Dhasar Pendidikan Damai: Program Sertifikat Pascasarjana Online

Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Universitas Toledo

Program Sinau Mind-Heart

Jinis Program:

Lokakarya / Latihan babagan Panjaluk

Pusat Damai Lama kanggo Perdamaian + Pendidikan

Institut kanggo Lokakarya Pendidikan Manungsa

Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Institut Pendidikan Humane

Institut Studi Perdamaian Minor ing Studi Perdamaian

Jinis Program:

Annisa

Pusat Keterlibatan Sipil

Hofstra University

Integrasi Online Education Peace

Jinis Program:

Sertifikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

World Citizen, Inc. & Universitas Hamline