USIP ngupaya Spesialis Program, Kampus Global

Lowongan kerja

Spesialis Program bakal gabung karo tim Kampus Global USIP sing kolaborasi karo ahli top lan institusi perdamaian kanggo ngasilake kursus online, podcast, lan pelatihan virtual liyane kanggo pamirsa global sing akeh lan saya akeh. Dheweke bakal dadi interlocutor utama sing melayani lan langsung melu komunitas Campus Global para peacebuilders ing saindenging jagad. Spesialis Program uga bakal kerja bareng karo akeh program USIP (tematik lan negara) kanggo onboard lan ndhukung komunitas praktik programmatis ing Kampus Global. Dheweke uga bakal kolaborasi karo program USIP kanggo mbantu ngrancang lan ngetrapake macem-macem kesempatan pelatihan hibrida sing nyawiji latihan langsung lan online lan ngawasi serangkaian tugas manajerial lan administratif kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo program Kampus Global USIP. Posisi iki adhedhasar ing Washington, DC, lan laporan menyang Direktur Kampus Global.

klik ing kene kanggo informasi lengkap lan aplikasi

 

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...