Universitas kanggo Perdamaian: Nggolek Asisten Profesor Jender & Peacebuilding (Costa Rica)

 

Universitas Perdamaian Bangsa-Bangsa njaluk profesor Jender & Peacebuilding kanthi penduduk permanen. Metodologi piwulang partisipatif lan inovatif disaranake.

pengalaman sing dibutuhake

  1.  Ph.D. utawa meh rampung nalika aplikasi,
  2. Paling ora telung pengalaman mulang ing Gender Studies utawa Studi Wanita ing level Universitas, utawa pengalaman telung taun kanggo fasilitasi lokakarya / kegiatan sing ana gandhengane karo kesetaraan gender

Tanggung jawab Umum

Calon bakal kerja sama karo staf liyane ing Departemen:

  1. Kanggo ngembangake, koordinasi lan ngetrapake program Gender lan Peacebuilding.
  2. Mulang kursus ing Program MA lan ngawasi proyek pungkasan siswa
  3. Bakal kolaborasi karo fakultas UPEACE sing luwih jembar kaya sing dibutuhake ing pengembangan lan pangiriman program akademik sing luwih jembar UPEACE
  4. Dhukungan kanggo kegiatan departemen liyane

[icon name = "share" class = "" unprefixed_class = ""] Informasi lengkap kasedhiya ing kene

cedhak

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...