Universitas Perdamaian nggoleki Asisten Profesor ing Pendidikan Perdamaian

Judhul Posisi: Asisten Profesor
Nama Jurusan: Studi Perdamaian lan Konflik
Pengawas Posisi: Kepala Dinas
Lokasi Posisi: Costa Rica - Markas Besar
Suwene janjian: Setaun (bisa dianyari)

Babagan Universitas kanggo Perdamaian

Kanggo katrangan rinci babagan kursus lan informasi luwih lengkap babagan program akademik, bukak:  http://www.upeace.org/academic

Pranyatan Kualifikasi

Kualifikasi Penting kanggo Posisi:

  1. Ph.D. ing Pendidikan Perdamaian. Gelar doktoral ing Studi Perdamaian bakal dianggep mung yen calon kasebut nuduhake pengalaman sing relevan ing Pendidikan Perdamaian (pedagogi lan praktik perdamaian)
  2. Pengalaman ngajar ing tingkat universitas ing Pendidikan Perdamaian, Kewarganegaraan Global, Konflik lan Perdamaian lan Gender
  3. Kapasitas kanggo mulang ing tingkat pascasarjana
  4. Kawruh Sistem PBB
  5. Kemampuan kanggo nindakake riset
  6. Fluency ing Inggris lan Spanyol. Kawruh basa liya minangka aset sing dikarepake
  7. Pengalaman fasilitasi kelompok multikultural

 kawruh

  1. Profesor kudu ngerti babagan Pendhidhikan Damai, Gender lan Pasinaon Damai
  2. Kapasitas kanggo melu ing siji utawa luwih tema lan wilayah sing dipilih ing kursus ing program UPEACE liyane;
  3. Utamane penting yaiku kawruh ing sawetara bidang Pendidikan Perdamaian kalebu Teori lan Praktek (pedagogi, pendekatan restoratif, katrampilan, lan metodologi pembelajaran sosio-emosional sing dibutuhake ing setelan pendidikan).
  4. Kudu kenal karo konsep Gender in Peace and Conflict Studies lan hubungan penting antarane inklusivitas, keadilan lan mbangun perdamaian sing langgeng
  5. Kudu duwe kawruh teoritis lan kerja babagan pengarusutamaan Gender, teori feminis lan teori dekolonial

Kabisan lan Skills

  1. Katrampilan menehi saran lan mulang, kalebu metodologi partisipatif lan pendekatan inovatif liyane
  2. Keahlian jaringan
  3. Kabisan pengawasan tesis lan disertasi
  4. Katrampilan komputer (katrampilan multimedia sing dikarepake)

Suitability pribadi

  1. Katrampilan ngatur hubungan interpersonal lan kerja tim kolaborasi
  2. Nilai lan etika sing kuwat, jumbuh karo amanat Universitas
  3. Pengalaman ing setelan multikultural utawa lintas budaya kanthi macem-macem populasi lan staf siswa

Job Description

Tanggung Jawab Umum kanggo Posisi:

Profesor bakal kerja bareng karo staf liyane ing Departemen:

  1. Ngembangake lan mulang rolas kridit ing program akademik
  2. Bakal kolaborasi karo fakultas UPEACE liyane kaya sing dibutuhake ing pangembangan lan pangiriman program akademik UPEACE sing luwih jembar
  3. Dhukungan kanggo kegiatan departemen liyane
  4. Koordinasi Program Pendidikan Perdamaian kanthi tanggung jawab sakabehe kanthi konsultasi karo Kepala Dinas.
  5. Ndhukung program Pendidikan Perdamaian lan siswa

Tanggung Jawab Khusus kanggo Posisi:

Ing posisi full-time:

  1. Ndhukung Kepala Departemen kaya sing dibutuhake ing pangembangan program lan kegiatan departemen akademik liyane kayata njabat ing komite akademik sing beda-beda.
  2. Ajar kridit 12 ing sangisore program Pendidikan Damai, Gender lan Peacebuilding lan kanthi kolaborasi karo program lan departemen universitas liyane.
  3. Pilihan kanggo ngajar kursus ing program online
  4. Melu ngembangake kabijakan lan peraturan akademik lan jaminan kualitas konten akademik UPEACE
  5. Menehi pitutur marang siswa babagan akademik lan urusan liyane
  6. Ngawasi enem siswa ing tesis lan enem magang utawa proyek capstone.
  7. Nindakake riset sing konsisten karo misi lan mandat UPEACE
  8. Kontribusi kanggo desain lan implementasine kegiatan outreach.
  9. Kontribusi kanggo komunitas UPEACE liwat pangembangan lan implementasine kegiatan lan acara akademik sing kreatif lan menarik
  10. Tulis paling ora siji artikel utawa bab buku saben taun diterbitake luwih apik ing jurnal peer-review
  11. Tumindak minangka penguji kanggo Ph.D. ujian (s) kudu tesis sing ana gandhengane karo Pendhidhikan Perdamaian / Gender / Studi Perdamaian diajukake

Penawaran gaji pungkasan bakal digawe adhedhasar kualifikasi lan pengalaman. Kisaran gaji kanggo taun pisanan Asisten Profesor yaiku US $ 2,800-US $ 3,400 saben wulan. Gaji dibebasake pajak sesuai karo status misi internasional kanggo anggota staf internasional.

Aplikasi

Kirimake (1) CV, (2) surat lamaran sing nerangake minat sampeyan ing posisi kasebut, lan kepiye minat piwulang lan riset sampeyan bakal menehi kontribusi kanggo departemen lan komunitas UPEACE, lan (3) informasi kontak kanggo telung referensi. Referensi sampeyan mung bakal dikontak yen sampeyan dipilih minangka finalis. Aplikasi sampeyan kudu dikirim ing format elektronik mung menyang e-mail ing ngisor iki: [email dilindhungi] mangga deleng subyek kanggo Posisi #4900.

Periode kanggo ngirim bahan aplikasi rampung ing 15 Juli 2022. Ing pungkasan periode aplikasi, dewan pilihan bakal mriksa kabeh aplikasi lan mung ngubungi para calon sing bakal nerusake proses pemilihan sabanjure. Pelamar sing dipilih iki bakal dikontak sadurunge 1 Agustus 2022.

Kanggo rincian liyane lan aplikasi, bukak: https://www.upeace.org/files/HR/Position%204900-Assistant%20Professor%20Peace%20Education.pdf

cedhak

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...