UNESCO golek Program Spesialis (Pendidikan)

Duty Station: Paris
Kulawarga Proyek: Education
Jinis kontrak: Tetep Term
Duration of contract: 2 taun
Rekrutmen mbukak kanggo: Calon internal lan eksternal
Aplikasi Deadline (Tengah wengi Paris Time): 06-NOV-2021

klik ing kene kanggo informasi lengkap lan aplikasi

Tinjauan Umum saka Fungsi POST

Ing wewenang sakabèhé Asisten Direktur Jenderal, Pendidikan (ADG/ED), bimbingan saka Direktur Divisi Pendidikan 2030 (ED/E30), lan pengawasan langsung saka Kepala Seksi Kepemimpinan SDG 4 (ED). /E30/SDG), Spesialis Program tanggung jawab kanggo kontribusi kanggo peran koordinasi timbal UNESCO ing SDG4 2030 Agenda Pendidikan lan ndhukung lan ningkatake efisiensi operasi Mekanisme Kerjasama Pendidikan Global (GCM). Dheweke bakal samesthine nindakake tugas penting ing ngisor iki:

  • Kontribusi, lan menehi panuntun dhumateng strategis babagan, aktivitas lan proyek UNESCO kanggo koordinasi global Agenda Pendidikan 2030 lan koordinasi dhukungan teknis kanggo pangembangan, implementasi, lan ngawasi strategi, rencana, lan program SDG4 ing Negara Anggota.
  • Nganyari, ngrancang, lan ngawasi kanthi rutin kegiatan lan proyek sing dipimpin dening tim SDG 4, lan ndhukung keterlibatan mitra internal lan eksternal nalika ngawasi layanan dhukungan kalebu pengadaan, komunikasi, lan logistik.
  • Ngembangake lan njaga kolaborasi ing Sektor Pendidikan UNESCO lan karo Sektor Program liyane, Biro Daerah/Kantor Penghubung, uga Institut, babagan implementasi, pemantauan lan evaluasi Agenda Pendidikan SDG4 2030 miturut kerangka GCM.
  • Koordinasi kegiatan kanggo ngatur acara global sing sukses. Iki bakal mbutuhake penilaian / manajemen risiko, keterlibatan vendor, koordinasi karo pemangku kepentingan internal lan eksternal, lan ruang lingkup proyek, perencanaan lan implementasine.
  • Nganggep siji utawa luwih tanggung jawab fokus, kalebu dhukungan kanggo pangembangan kemitraan anyar sing wigati strategis kanggo UNESCO.
  • Ningkatake komunikasi tim internal sing kuwat, nyumbang kanggo mlebu anggota anyar, utamane ing konteks sekretariat antar-agensi anyar; ngusulake kegiatan mbangun tim, lan langkah-langkah proaktif liyane kanggo njaga lingkungan kerja sing apik.
  • Kontribusi kanggo mobilisasi sumber daya kanthi muter peran aktif ing pendanaan lan pangembangan proposal proyek, kiriman, lan tindak lanjut. Temokake lan mobilisasi sumber daya lan mesthekake nyiapake laporan kemajuan proyek ekstra-budget, kalebu ngirim informasi penting menyang pihak sing prihatin kanggo ndhukung finalisasi laporan keuangan sing akurat.
  • Melu diskusi pengembangan program (C/5) lan nyusun inisiatif khusus sing ana gandhengane karo koordinasi lan kemitraan SDG4.
  • Nyiyapake bahan kanggo ndhukung Kepala lan Manajemen Senior kalebu ringkesan, bagan perencanaan strategi, materi presentasi, notulen rapat / laporan lan titik tumindak.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...