UNESCO MGIEP ngenalake kursus immersive & pengalaman ing Pandemics

UNESCO MGIEP wis ngembangake kursus online interaktif, mandhiri ing Pandemics.

Kursus immersive lan pengalaman papat modul ing platform pembelajaran patuh GDPR saka MGIEP, FramerSpace, nyedhiyakake pengalaman sinau unik babagan pandemi kanggo sapa wae sing umur luwih saka 13 taun. Nggunakake video, game, podcast, diskusi lan crita, kursus iki nyedhiyakake kawruh penting babagan pandemi nalika mitos umum lan nyediakake kegiyatan sing nggawe katrampilan sosial lan emosional, menyang pangembangan masarakat sing tentrem lan berkelanjutan, selaras karo SDG 4.7.

Ringkesan Modul Kursus

Modul 1 - Kabeh Babagan Pandemi: Modul pertama ngenalake para siswa babagan topik Pandemik lan fokus ing macem-macem konsep lan masalah sing ana gandhengane karo subjek. Peserta didik bakal nindakake perjalanan sing nyenengake kanggo epidemi lan pandemi, sejarah, sebab lan tanggepan masarakat global tumrap krisis COVID-19.

Modul 2 - Nelusuri informasi sing salah, desas-desus lan warta palsu - Ing jaman nalika kita gampang ngakses informasi, dadi angel kanggo ngandhani apa informasi sing kita konsumsi iku sejatine lan apa sing ora bener. Utamane nalika krisis kesehatan global, akeh informasi sing bias lan ora rasional bisa dituduhake karo masarakat umum, nyebabake kebingungan, panik lan stres sing ora perlu. Modul iki menehi ringkesan babagan para siswa babagan carane kasunyatane disalahake ing media populer, uga ana sawetara mitos umum ing sekitar COVID-19, lan nemtokake cara mitos kasebut bisa diidentifikasi utawa ditangani.

Modul 3 - Kita bebarengan - Modul 3 fokus marang pengaruh krisis kesehatan global marang wong-wong sing paling rentan ing masyarakat kita, Modul iki uga nerangake kepiye sekelompok wong bisa dadi korban informasi salah, warta palsu, lan bias. Salajengipun, modul kasebut nyoroti pentinge katrampilan pembelajaran sosial lan emosional kayata kolaborasi, empati, lan welas asih sajrone krisis.

Modul 4 - Apa sing dadi tanggung jawab pribadi lan sosial: Modul iki nyoroti tanggung jawab pribadi lan sosial sajrone krisis lan ngenali apa sing bisa ditindakake; wiwit ngurus 'awake' dadi 'perawatan' sosial. Modul iki ngenalake para siswa babagan macem-macem tumindak sing bisa ditindakake, sajrone 'kunci' utawa liya-liyane.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...