UMass Boston njaluk asisten profesor kanthi spesialisasi ing kaadilan sosial lan kepemimpinan anti-rasis ing sekolah kutha

(Dipunbabar saking: Universitas Massachusetts Boston. 14 Oktober 2020)

Asisten Profesor

No. Pakaryan: 506549
Jinis Posisi: Fakultas Lengkap
Kampus: Umas Boston
Departemen: Kepemimpinan ing Pendidikan
Tanggal dibukak: Wektu Awan Wétan
Aplikasi cedhak:

Klik ing kene kanggo info lengkap lan aplikasi

Job Description

College of Education and Human Development (CEHD) ing University of Massachusetts Boston ngundang aplikasi kanggo asisten profesor trek Pendidikan Tenaga, Kepemimpinan, lan Studi Kebijakan ing Kepemimpinan ing Departemen Pendidikan wiwit tanggal 1 September 2021. Calon sing sukses keahlian riset lan pengajaran bakal ana ing pra-K nganti 12 kepemimpinan pendhidhikan kutha kanthi spesialisasi kepemimpinan kaadilan sosial lan kepemimpinan anti-rasis ing sekolah kutha, utamane ing konteks AS.

Fakultas tanggung jawab kanggo mulang, riset, lan layanan sing ningkatake misi sing ditindakake komunitas CEHD. Tanggung jawab kalebu: 1) nindakake agenda paneliten aktif sing menehi kontribusi signifikan ing bidang kepemimpinan pendidikan kutha; 2) mulang kursus tingkat pascasarjana ing program Studi Pendidikan, Kepemimpinan, lan Kebijakan Perkotaan lan ing program master / CAGS Kepemimpinan Pendidikan; 3) menehi saran marang siswa doktoral lan dadi komite disertasi; 4) lan menehi kontribusi kanggo layanan sing ana gandhengane karo misi kutha universitas. Posisi fakultas iki uga bakal dadi anggota fakultas afiliasi ing William Monroe Trotter Institute kanggo Studi Budaya Ireng. Afiliasi iki ora bakal ana gandhengane karo jabatan lan promosi nanging minangka kesempatan kanggo kolaborasi ing riset lan kegiatan liyane karo Trotter Institute.

Calon kudu duwe gelar doktor ing bidang pendidikan utawa bidang sing gegandhengan (dianugerahi sadurunge 9/1/2021); cathetan utawa potensial kanggo mulang lulusan sing efektif; lan pengalaman lan / utawa komitmen kanggo nggarap lan nuwuhake lingkungan siswa, fakultas, lan staf sing beda-beda. Calon kudu duwe pengalaman kerja ing pra-K nganti 12 setelan pendhidhikan kutha; nuduhake pengalaman nindakake riset sing duwe fokus kaadilan ras / sosial sing eksplisit lan bisa dadi model kepiye riset bisa nggampangake pangowahan pendidikan. Dheweke kudu siyap nyiyapake teori, riset, lan praktik lan kanggo nuntun siswa doktoral ngrancang lan nganakake beasiswa integral. Preferensi bakal diwenehake kanggo calon sing nduduhake kapasitas kanggo nindakake riset nggunakake metode campuran lan / utawa metode kuantitatif kritis. Calon uga kudu nuduhake potensial dana pendanaan eksternal kanggo riset.

Departemen Kepemimpinan Pendidikan nyedhiyakake lingkungan sing dinamis kanggo fakultas lan siswa lulusan kanggo melu riset sing diakoni nasional, utamane ing bidang sing ana gandhengane karo masalah kesetaraan, reformasi sekolah, pangowahan organisasi ing pra-K dadi 12 lan pendhidhikan sing luwih dhuwur, kabijakan pendidikan, kepemimpinan. , lan konteks sosial pendhidhikan kutha lan luwih dhuwur saka perspektif lokal, negara, nasional lan global. Kurikulum fokus ing nyiyapake pra-K nganti 12 pimpinan sekolah lan sarjana kutha sing setya nyengkuyung, nggampangake, lan ngatur perubahan ing macem-macem pengaturan, lan ing persiyapan lan sertifikasi para administrator. Departemen iki dadi rong program doktoral: Pendidikan Tinggi lan Pendidikan Perkotaan, Kepemimpinan, lan Studi Kebijakan. Kaloro program kasebut nawakake PhD lan EdD lan ndhaptar profesional kerja full-time kanthi macem-macem latar mburi lan setelan kerja. Departemen iki uga dadi program M.Ed./CAGS ing Kepemimpinan Pendidikan lan program sarjana anyar ing Kepemimpinan lan Administrasi Olahraga. Kabeh program lulusan adhedhasar kohort. Program kasebut dianggep paling apik ing wilayah lan negara amarga sukses ngembangake pimpinan pra-K nganti 12 lan pendhidhikan sing luwih dhuwur. Fakultas wis ngembangake kurikulum sing kuat ing saben program; dheweke minangka peneliti aktif sing beasiswa wis narik perhatian nasional lan internasional.

Departemen lan CEHD seneng banget karo calon sing duwe keterlibatan kanthi komunitas warna. Sarjana warna dianjurake supaya bisa ngetrapake.

Instruksi aplikasi:

Kanggo ndhaptar, kirimake bahan ing ngisor iki kanthi online ing:

  • surat kapentingan sing: 1) nerangake agenda riset pelamar; 2) nerangake kepiye riset lan beasiswa pelamar menehi kontribusi kanggo kepemimpinan kaadilan sosial lan kepemimpinan anti-rasis ing bidang pendidikan kutha; lan 3) nuduhake kepiye filsafat pengajaran pelamar cocog karo program doktoral sing fokus karo praktisi lan misi Universitas lan Universitas.
  • sawijining kurikulum saiki;
  • paling ora rong conto beasiswa sing diterbitake ing papan akademik kayata jurnal peer-review, buku akademik, lan proses konferensi, utawa artefak ilmiah ing bentuk laporan, publikasi digital, postingan blog, ringkesan kebijakan, ing antarane produk liyane;
  • jeneng lan informasi kontak kanggo telung referensi akademik.

Enquiries babagan posisi kasebut bisa diarahake menyang Patricia Krueger-Henney ([email dilindhungi])

Tinjauan aplikasi bakal diwiwiti tanggal 31 Oktober lan dilanjutake nganti posisi diisi.

Klik ing kene kanggo info lengkap lan aplikasi

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...