Tony Jenkins: pandhidhikan perdamaian kanggo agensi politik

"Agensi politik digawe internal. Kita tumindak eksternal marang prekara-prekara sing paling penting lan migunani. Keadilan lan perdamaian, sing dipelajari minangka konsep lan target sing abstrak, ora bakal ditindakake. Pedagogi perdamaian diterusake kanthi priksaan sing nyambung konsep abstrak karo pengalaman siswa ing jagad. ”

- Tony Jenkins (2019)

Sinau luwih lengkap babagan lan nuduhake kutipan iki kanthi ngunjungi Kampanye Global kanggo Pendidikan Damai Kutipan & Meme Pendhidhikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Direktori bibliografi minangka koleksi kuotasi perspektif anotasi babagan teori, praktik, kabijakan, lan pedagogi ing pendidikan perdamaian. Saben entri kutipan / bibliografi diiringi meme seni sing didhukung supaya diunduh lan disebar liwat media sosial.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...