Ora Ana Perdamaian tanpa Pendhidhikan Damai!

Peserta Institut Pendidikan Perdamaian Internasional 2019.

70 pendidik, akademisi, lan aktivis, makili luwih saka 33 identitas lan afiliasi negara sing beda, nglumpuk ing Institut Pendidikan Perdamaian Internasional (IIPE) 2019 ing Nicosia, Siprus wiwit tanggal 21-28 Juli 2019.

Minangka tumindak solidaritas karo pendhidhikan perdamaian saka saindenging jagad, para peserta ngumumake ora ana perdamaian tanpa pendhidhikan perdamaian. Priksa video ing ngisor iki, nampilake swara saka sawetara peserta IIPE saka saindenging jagad.

IIPE 2019 nggoleki tema "Mendidik Budaya Damai ing Masyarakat Pisah: Sejarah, Dialog, lan Multiperspectivity Menuju Rekonsiliasi."

Ing sangisoré Presiden Parlemen Eropa, IIPE 2019 dikoordinasi karo Sekretariat IIPE lan Asosiasi kanggo Dialog lan Riset Sejarah (AHDR), lan dibiayai dening Kantor Luar Negeri Federal Jerman, kanthi dhukungan saka Kantor Parlemen Eropa ing Siprus.

Didhisiki ing taun 1982, IIPE wis dadi tuan rumah ing 18 negara liyane. Sajrone sejarah 37 taun, IIPE nglumpukake ewonan pendidik formal, non-formal, sarjana, aktivis, lan pembuat kebijakan saka saindenging jagad kanggo melu sinau kooperatif lan kolaboratif menyang majune bidang pendidikan perdamaian kanthi teori lan praktik.

cedhak

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!

2 Komentar

  1. Aku seneng gabung karo grup sampeyan, motone aku yaiku: Nyalurake maneh katentreman, katresnan lan persatuan ing saben wong, wong menyang siji bangsa, bangsa menyang bangsa "Tentrem diwiwiti, Kita" Semesta Beragam. "

Nggabungake diskusi ...