Humor Jill Knox kanggo Fellowship Damai (Assoc. Kanggo Humor Terapan lan Terapeutik)

sinau luwih lengkap lan aplikasi ing kene

LAMPIRAN:  Humor Jill Knox for Peace Fellowship ditujukan kanggo nyumbang kanggo perdamaian liwat humor kanthi menehi siswa lan fakultas studi perdamaian kanthi kesempatan kanggo melu pengembangan profesional liwat program Asosiasi Humor Terapan Humor Teraputika (AATH).

Anugrah: Persahabatan kasebut kalebu kuliah ing Akademi Humor AATH sajrone telung taun, registrasi Konferensi Tahunan sajrone telung taun, biaya perjalanan konferensi saben taun suwene telung taun, anggota AATH telung taun, lan bimbingan saka AATH.

EXPEKTIF: Saben penghormatan diajab bisa komitmen kanggo ngrampungake program Humor Academy telung taun. Yen ana wong sing ora bisa nerusake sinau ing taun kapindho utawa katelu, utawa ora memenuhi persyaratan program, saldo penghargaan bakal ilang lan dianugerahi wong liya.

AKADEMI HUMOR: Humor Academy minangka kurikulum online sing diwiwiti saben taun ing situs, dina Kamis sadurunge Konferensi Tahunan AATH. Peserta terus rapat saben wulan sajrone taun liwat Zoom. Saben peserta samesthine kudu telung taun melu Akademi Humor. Ing pungkasan taun kapindho, para peserta samesthine ngasilake proyek tertulis babagan topik sing dipilih dening para peserta lan disetujoni dening para penasihat. Sing nampa hibah iki diajab bisa fokus ing proyek tertulis babagan panggunaan humor kanggo nambah efektifitas ing bidang perdamaian / lapangan resolusi konflik, kanthi cara sing diterapake / praktis utawa liwat panelitian babagan topik humor kanggo perdamaian. Informasi liyane babagan Humor Academy bisa ditemokake ing kene.

APLIKASI DEADLINE: 11:59 CST tanggal 30 September. Sing nampa bakal dilaporake paling ora tanggal 30 Oktober.

PROSEDUR KELAYAKAN lan APLIKASI: 

  • Kudu dadi mahasiswa sing saiki ndhaptar ing sarjana utawa pascasarjana, utawa fakultas, melu program perdamaian lan keadilan / program resolusi konflik, lan kepengin sinau babagan cara nggabungake panggunaan humor ing lingkungan kerja / akademik.

  • Kudu gelem menehi komitmen telung taun kanggo program pendhidhikan Akademi Humor, sing kalebu rapat virtual saben wulan lan acara konferensi multi-dina ing saben taun.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...