Pusat Perdamaian, Pembelajaran, lan Dialog Ikeda ngundang aplikasi kanggo Program Fellows Pendidikan

"Tugas pendhidhikan kudu dhasar kanggo mesthekake manawa ilmu bisa ningkatake sebab rasa seneng lan tentrem manungsa." -Daisaku Ikeda, pendiri Pusat

Tujuan Program

Program Fellows Pendidikan didegake dening Pusat Ikeda Perdamaian, Pembelajaran, lan Dialog ing taun 2007. Program iki bertujuan kanggo ngembangake riset lan beasiswa babagan bidang studi Ikeda / Soka sing berkembang sacara internasional ing bidang pendidikan. Bidang iki cocog karo beasiswa sejarah, konseptual, lan empiris babagan filosofi lan praktik pendidik Jepang Daisaku Ikeda, Josei Toda, lan Tsunesaburo Makiguchi, lan pendekatan sōka, utawa "nggawe nilai", sing wis ditindakake lan inspirasi ing saindenging jagad.

Fokus Penelitian

Program kasebut ndhukung disertasi doktoral ing bidang studi Ikeda / Soka ing bidang pendhidhikan, kalebu hubungane karo filsafat lan praktik pendhidhikan sing umume. Kita ngajak macem-macem pendekatan, kalebu riset disertasi sing mriksa dimensi intrinsik lan ekstrinsik saka panelitian Ikeda / Soka ing bidang pendhidhikan. Kanthi "intrinsik" tegese teks sejarah lan utami dening Makiguchi, Toda, lan Ikeda ing basa Jepang lan ing konteks tulisane; kanthi "ekstrinsik" tegese teks kasebut lan ide ing terjemahan lan aplikasi ing macem-macem konteks lan disiplin.

Klik ing kene kanggo informasi luwih lengkap babagan latar mburi lan ruang lingkup studi Ikeda / Soka ing bidang pendhidhikan.

Award

Fellows, sing kudu manggon ing Amerika Serikat utawa Kanada sajrone program beasiswa, bakal layak entuk dana rong taun kanthi rega $ 10,000 saben taun, kanthi taun kapindho gumantung saka bukti kemajuan. Saliyane kanggo stipend dhasar, saben beasiswa uga kalebu biaya rawuh wajib ing seminar sedina kanthi panel penasihat terkenal ing Ikeda Center ing Cambridge, MA.

aplikasi

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top