Teaspoons Peace kanggo pengaruhe budaya perdamaian positif

By d'Arcy Lunn
Pendhiri Teaspoons Pangowahan

Apa sampeyan mikir kaya mantan salah sawijining kontestan kecantikan babagan carane sampeyan bisa menehi kontribusi kanggo perdamaian donya?

Iki pancen sing daklakoni kanggo skripsi pungkasan kanggo MA ing bidang perdamaian.

Judhul risetku ora kebak karo teori akademik sing sengaja mbingungake, nanging: Kepiye lan Napa Teaspoons of Peace Work - konteks, teori, lan persepsi sing nyebabake budaya perdamaian positif (小 さ な 変 化 が 積極 的 積極 の の化Aku bakal nambah judhul Jepang supaya katon apik, lan amarga aku duwe master ing universitas internasional ing Jepang).

A Sendhok Katentreman minangka ide, polah utawa tumindak cilik nanging signifikan sing nyumbang kanggo budaya perdamaian positif.

Ing riset, aku arep menehi peta babagan pemandangan babagan pengaruh budaya tentrem positif, mula aku ora mung pengin perdamaian dunya, nanging kanthi aktif lan efektif.

Riset, skripsi lan laporan iki ditujokake kanggo nambah organisasi sing ana, Teaspoons Pangowahan kanthi sudut perdamaian lan fokus. Laporan iki minangka produk sampingan saka tesis sing praktis lan bisa diakses ing perpustakaan lemah ing Tokyo supaya ora diganggu.

Video sing nampilake pemahaman 5 wong babagan budaya perdamaian lan Teaspoons Peace

Laporan kasebut dirancang kanggo nampilake konteks, teori lan persepsi sing ngasilake saran utawa tumindak cilik nanging migunani kanggo Sapa wae sing pengin pengaruhe budaya perdamaian positif.

yen klik menyang laporan Ringkesan banget, ing ngisor iki minangka potongan paling penting saka proses ngrungokake, sinau, lan saiki 8 wulan.

  • Pemahaman masarakat umum migunani banget kanggo nggayuh ide, ngatur ide lan ngowahi ide dadi tumindak
  • Wong sing luwih adoh saka konflik cenderung luwih fokus karo perdamaian batin lan individu ing endi konflik sing luwih proksimal kanggo konflik luwih fokus karo perdamaian kolektif - nanging sing dibutuhake banget yaiku loro pendekatan tanpa preduli saka konteks konflik!
  • Gagasan lan tumindak cilik kanggo perdamaian ing level pribadi lan lokal kudu dikontekstualisasi ing tingkat perdamaian jagad lan Gol Global sing luwih gedhe
  • Kajaba iku, perdamaian ing level sing luwih gedhe: global, nasional utawa kelembagaan, kudu dipisahake dadi ide lan tumindak ukuran sendok teh
  • Ayo kita kabeh ngupayakake gerakan - 'perdamaian saben dinane', 'perdamaian total', 'perdamaian mulia' ing endi perdamaian minangka proses dudu prastawa

Coba deleng sawetara ide tumindak lan Teaspoons Peace sing disorot ing laporan kasebut lan nuduhake ide lan tumindak sing nyebabake budaya perdamaian positif ing Kaca Facebook Teaspoons Peace utawa liwat Teaspoons Pangowahan!

Ayo kita kabeh dadi kontestan kecantikan lan menehi kontribusi kanggo budaya tentrem positif!

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top