Pengembangan profesional guru kanggo pendhidhikan perdamaian (laporan webinar)

Presentasi babagan "Pengembangan profesional guru kanggo pendhidhikan perdamaian" - Dody Wibowo

(Dipunbabar saking: Perspektif Transasional. 18 Maret 2021)

Unit Studi Perdamaian lan Konflik Universitas Innsbruck, Austria tanggal 17 Maret 2021, nganakake simposium "Tren Saiki ing Riset Kontemporer Kontemporer". Enem peneliti perdamaian nuduhake pengalaman babagan tren riset lan perdamaian sing saiki ana ing lapangan.

"Pengembangan profesional guru kanggo pendhidhikan perdamaian" minangka presentasi dening Dody Wibowo saka Indonesia sing duwe Gelar Doktor Studi Perdamaian lan Konflik saka Universitas Otago, Selandia Baru lan Gelar Magister Pendidikan Perdamaian saka Universitas Damai, Costa Rica . Dheweke nyedhiyakake riset doktoral babagan faktor-faktor sing nyumbang kanggo kapasitas guru sekolah kanggo nyedhiyakake pendhidhikan perdamaian.

Video liyane ing seri kasebut bisa ditemokake ing kene. 

 

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...