Dhiskusi Radio Bangsa: Phill Gittins babagan Ajaran Kanggo mungkasi Perang

Phill Gittins yaiku World BEYOND Direktur Pendidikan Perang. Phill wis urip, makarya, lan plancongan ing luwih saka 50 negara ing 6 bawana; mulang ing sekolah, perguruan tinggi, lan universitas ing wolung negara; lan mimpin pelatihan pengalaman lan pelatihan-pelatih kanggo atusan individu babagan proses perdamaian lan konflik. Pengalaman liyane kalebu kerja ing kunjara pemuda sing nyinggung; manajemen pengawasan kanggo proyek pemuda lan komunitas; lan konsultasi kanggo organisasi umum lan nirlaba babagan masalah perdamaian, pendhidhikan, lan pemuda. Phill wis nampa pirang-pirang penghargaan kanggo sumbangan kanggo perdamaian lan kerja konflik, kalebu Rotary Peace Fellowship lan Kathryn Davis Fellow for Peace.

Total wektu mbukak: 29: 00
Tuan rumah: David Swanson.
Produser: David Swanson.
Musik dening Adipati Ellington.

Unduh saka LetsTryDemocracy, utawa saka Internet Archive. Stasiun Pacifica uga bisa ndownload saka Audioport. Syndicated dening Pacifica Network.

Radio Show Past Talk Nation kabeh kasedhiya gratis lan lengkap ing
http://TalkNationRadio.org lan ing https://soundcloud.com/davidcnswanson/tracks

cedhak

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...