Radio Dhiskusi: Johan Galtung ing ISIS lan Alternatif Perang

(TalkNationRadio.org, 24 Nov 2015) Johan Galtung minangka pendiri disiplin ilmu perdamaian. Dheweke nggawe Institut Riset Damai Internasional ing Oslo ing taun 1959 lan Jurnal Penelitian Perdamaian ing taun 1964, lan wis mbantu nemokake puluhan pusat perdamaian. Dheweke mulang ilmu perdamaian ing universitas ing saindenging jagad, lan mediasi atusan konflik. Dheweke dadi penulis utawa penulis luwih saka 160 buku, lan dikutip lan dirembug pirang-pirang ewonan. Dheweke dadi pendiri Transcend Peace University lan Nglangkungi Internasional

Total wektu mbukak: 29: 00

Tuan rumah: David Swanson.
Produser: David Swanson.
Musik dening Adipati Ellington.

Unduh saka LetsTryDemocracy or arsip.

Stasiun Pacifica uga bisa diunduh saka AudioPort.

Sindikasi dening Jaringan Pacifica.

Mangga ngajak stasiun radio lokal kanggo nindakake program iki saben minggu!

Mangga nampilake audio SoundCloud ing situs web sampeyan dhewe!

Radio Show Past Talk Nation kabeh kasedhiya gratis lan lengkap ing
http://TalkNationRadio.org

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top