#bocah

Mayors for Peace nganakake webinar pendidikan perdamaian: Rekaman saiki kasedhiya online

Ngarahake kanggo ngrangsang aktivitas perdamaian sing dipimpin para pemuda ing kutha-kutha anggota, Mayors for Peace nganakake webinar pendidikan perdamaian kanggo menehi kesempatan kanggo para pemimpin muda sing melu aktivitas perdamaian kanggo nuduhake informasi babagan aktivitas lan melu dialog.

Mayors for Peace nganakake webinar pendidikan perdamaian: Rekaman saiki kasedhiya online Read More »

Uskup Agung Seoul pengin ngundang para pemuda Korea Utara menyang Dina Pemuda Sedunia 2027

Uskup Agung Soon-taick Chung nyaranake supaya bocah-bocah Korea Lor diundang menyang Dina Pemuda Sedunia, sing dianakake ing Seoul. Pengumuman kasebut digawe ing Forum Perdamaian Semenanjung Korea Ke-70, sing ngrampungake masalah sing paling penting sing muncul saka ulang tahun XNUMXth gencatan senjata. Nglibatake wong enom ing cara rekonsiliasi minangka tantangan.

Uskup Agung Seoul pengin ngundang para pemuda Korea Utara menyang Dina Pemuda Sedunia 2027 Read More »

UNAOC nampani kelompok anyar peacebuilders enom kanggo edisi 7th Peace Education Initiative

Aliansi Peradaban Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNAOC) ngluncurake program Young Peacebuilders (YPB) edisi kaping 7, nampi kelompok saka Amerika Latin lan Karibia. Program YPB nduweni tujuan kanggo nggawe gerakan global peacebuilders enom kanthi menehi kompetensi kanggo ngembangake keragaman lan pemahaman antarbudaya.

UNAOC nampani kelompok anyar peacebuilders enom kanggo edisi 7th Peace Education Initiative Read More »

Gulung menyang Top