#payung perdamaian enom

Re-Enchant the World: Kompetisi Seni lan Penulisan Pemuda

Educators and youth: the Peace and Justice Studies Association is hosting an International Youth Art and Writing Competition! The theme is Re-Enchantment and we hope people around the world can engage in activities to imagine a better world.

Pendidikan Perdamaian lan Tindakan kanggo Dampak: Menyang model kanggo pembangunan perdamaian antargenerasi, pimpinan pemuda, lan lintas budaya

Artikel iki ngenalake Peace Education and Action for Impact (PEAI), program pangembangan kepemimpinan sing dirancang kanggo nyambungake lan ndhukung pembangun perdamaian enom. Iki ngrembug apa iku PEAI, cara kerjane, lan kenapa digawe. Iki uga menehi gambaran babagan karya sing ditindakake ing 2021 - melu para pemuda lan komunitas ing 12 negara - lan rencana kanggo masa depan. Pawulangan saka PEAI kanggo sapa waé sing kasengsem ing pendhidhikan perdamaian lan inisiatif aksi sing dipimpin para pemuda, didhukung wong diwasa, lan komunitas.

Perang lan Militarisme: Dialog antargenerasi antarane budaya

Webinar "Perang lan Militarisme: Dialog antargenerasi antarane budaya" sing diselenggarakake World BEYOND War njelajah panyebab lan akibat perang lan militerisme ing macem-macem setelan, lan nampilake pendekatan inovatif sing digunakake kanggo ndhukung upaya perdamaian antargenerasi sing dipimpin para pemuda ing global, regional. , tingkat nasional, lan lokal.

LAPORAN SURVEY REMAJA: Kawruh & Minat Pemuda ing Pendidikan Perdamaian

Ing April 2021, Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Damai (GCPE) nganakake survey sing fokus ing para pemuda kanggo luwih ngerti kesadaran lan minat babagan pendhidhikan perdamaian lan keadilan sosial ing antarane para remaja sekolah menengah lan umur kuliah. Laporan iki minangka asil temuan lan analisis Kampanye Global.

Pemuda, perdamaian lan keamanan - Buku pegangan program

Perserikatan Bangsa-Bangsa nggawe buku tangan sing fokus kanggo melu enom kanggo perdamaian. Investasi ing kapasitas, agensi lan kepemimpinan para pengembang perdamaian enom bisa ngiyatake kemampuane kanggo kolaborasi kanggo nindakake upaya perdamaian, lan nggunakake katrampilan kanggo ngatasi tantangan liyane sing mengaruhi, sajrone uga sawise pandemi COVID-19.

Gulung menyang Top