Kesempatan dana

Menehi kesempatan kanggo proyek sing dipimpin bocah. Nglamar sadurunge 31 Maret 2022

The Children's Solutions Lab (CLS) nduweni tujuan kanggo ndhukung para mudha kanggo njupuk tindakan kanggo ngatasi kemiskinan sing nyebabake bocah-bocah ing komunitas kasebut liwat solusi adhedhasar pendidikan lan pendhidhikan perdamaian. Kanthi dhukungan saka wong diwasa, klompok bocah diundang kanggo nampilake ide lan nglamar salah sawijining hibah mikro (saka 500 USD nganti 2000 USD) kanggo ngetrapake proyek sing dipimpin bocah. Tenggat wektu aplikasi: 31 Maret. [terus maca…]

Laporan Kegiatan

Jaringan Nigeria lan Kampanye Pendidikan Perdamaian kanggo ngatur dialog lintas-generasi ing babagan pendhidhikan

Luwih asring, nom-noman kudu ngupayakake proses nggawe kebijakan ing bidang pendhidhikan, perdamaian, keberlanjutan, lan kewarganegaraan global; dheweke ora dianggep minangka pemangku kepentingan utama. Inisiatif Talking Across Generations on Education (TAGe) ngupayakake kekuwatan para pamuda Nigeria kanthi nggampangake dialog sing ora kendhat ing antarane para nom-noman sing duwe keputusan senior sing berpengalaman lan dhuwur [terus maca…]

Kesempatan dana

Telpon Aplikasi: Pimpinan Transformatif Damai lan Keadilan

Para kanca sing dipilih bakal diajak menyang Gettysburg College sajrone seminggu program intensif sing dirancang kanggo ngembangake katrampilan kepemimpinan ing bidang perdamaian lan keadilan. Kabeh siswa sarjana (saka Kanada, AS, lan Meksiko) paling ora siji taun akademik ing pendhidhikan, sawise rampung beasiswa kasebut, layak dilamar (deadline: 15 September). [terus maca…]

No Picture
Tandha Tindakan

Pandhuan Sumberdaya Pendidik Strike Iklim

PANGGILAN TINDAK KANG EDUCATOR! Nom-noman ing saindenging jagad ora kaetung metu saka sawijining kelas sajrone taun kepungkur kanggo nuntut tumindak iklim nyata saka para politisi. Ing tanggal 20 September, sampeyan dijaluk ndhukung dheweke minangka bagean saka #ClimateStrike global kanggo nuntut solusi kanggo krisis iklim. Pandhuan Sumberdaya Pendidik negesake tumindak praktis sing bisa ditindakake ing njero sekolah lan njaba sekolah. [terus maca…]

Warta & Sorotan

Betty Reardon & Pusat Ikeda: Eksperimen kanggo Mikir Alternatif babagan Masalah Global

Sajrone musim semi / musim panas 2017, Pusat Ikeda kerja bareng pendidik perdamaian feminis lan aktivis masyarakat sipil Betty Reardon kanggo ngrencanakake seri seminar rong bagean kanggo mahasiswa universitas ing wilayah Boston. Kanthi proposal perdamaian taunan Daisaku Ikeda minangka pedoman, para siswa bakal nganggep mode kreatif kanggo nanggapi lan nambahi tantangan global sing angel, adhedhasar penghapusan senjata nuklir. Esai iki diadaptasi saka pratelan tujuan seminar lan tujuan sinau saengga para pamaca uga bisa melu tema seminar lan miwiti nyipta tanggapan kreatif dhewe kanggo ngatasi masalah sing diadhepi ing jagad iki.  [terus maca…]