#war

Mbusak logika perang: apa ana perspektif perdamaian kanggo perang Rusia-Ukraina?

Pendidik perdamaian Werner Wintersteiner nggawa perspektif riset perdamaian kanggo mangerteni dinamika perang Rusia-Ukraina lan njelajah kemungkinan perdamaian. Enem pengamatan dheweke bisa dadi seri pitakon kanggo ndhukung dialog kritis babagan kahanan lan potensial kanggo resolusi lan / utawa transformasi.

Mbusak logika perang: apa ana perspektif perdamaian kanggo perang Rusia-Ukraina? Read More »

Ngupaya Keamanan Manungsa Nalika Mungkasi Perang Selawase

Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian ndhesek komunitas pendhidhikan perdamaian kanggo takon babagan syarat-syarat penarikan pasukan saka Afghanistan sing bisa dadi etis lan konstruktif. Kita ndeleng priksaan kasebut minangka langkah pertama babagan desain strategi transisi sing komprehensif lan efektif saka sistem militer menyang militer.

Ngupaya Keamanan Manungsa Nalika Mungkasi Perang Selawase Read More »

Kasus Mujahid Mangsa Perang: Apa Amerika Ditinggal ing Kelas Sejarah AS lan Apa Kita (Kabeh) Bisa Nggawe Saiki

Buku Kathy Beckwith nyritakake sejarah perang Amerika sing nyakup "Apa sing Ilang Amerika ing Kelas Sejarah AS." Dheweke nerangake sebabe perang adol, kesalahan umum kanggo perang, biaya perang sing sejati, lan alternatif sing masuk akal. "Kasus Kuat nglawan Perang" negesake manawa sistem kekerasan pamrentahan sing didhukung kanthi budaya kasebut pancen larang banget, ngrusak, kontraproduktif, lan ora manusiawi supaya ora tantangan. 

Kasus Mujahid Mangsa Perang: Apa Amerika Ditinggal ing Kelas Sejarah AS lan Apa Kita (Kabeh) Bisa Nggawe Saiki Read More »

Mulang perdamaian, mbangun ketahanan: Mengkaji Pengaruh Pendidikan Perdamaian kanggo Wong-wong Siria Muda

Ing wulan Oktober 2015, International Alert ngluncurake proyek sing ditujokake kanggo nggawe basis bukti kanggo nduduhake peran sing bisa ditindakake pendhidhikan perdamaian kanggo ngatasi kabutuhane wong-wong Siria lan nambah ketahanan nalika ngadhepi kekerasan, pamindahan lan perang; khususe ketahanan rekrutmen dening klompok bersenjata. Bukti sing dikumpulake sajrone makarya Alert karo organisasi masarakat sipil Siria ing Suriah, Libanon lan Turki nuduhake manawa nyedhiyakake dhukungan psikososial, papan sing aman, panutan diwasa lan pendhidhik positif, lan piwulang adhedhasar nilai non-panganiaya, hak asasi manungsa lan perawatan mandiri mbantu wong enom kanggo navigasi lan ngrampungake pengaruh perang.

Mulang perdamaian, mbangun ketahanan: Mengkaji Pengaruh Pendidikan Perdamaian kanggo Wong-wong Siria Muda Read More »

Gulung menyang Top