#rusak penghapusan

World BEYOND War nggoleki organizer kanggo Amerika Latin

World BEYOND War nggoleki pengatur digital lan offline sing duwe pengalaman sing kepengin banget ngilangi institusi perang. Tujuan utama peran iki yaiku nggedhekake basis anggota World BEYOND War ing kabeh utawa bagean Amerika Latin.

Sesi Info Online: Miwiti Bab WBW

Miwiti taun anyar tanggal 28 Januari kanthi miwiti bab World BEYOND War! Rungokake saka 3 koordinator bab lan staf pangatur WBW kanggo sinau babagan miwiti bab sampeyan dhewe!

Perang Abolasi 201: Bangunan Sistem Keamanan Global Alternatif

War Abolition 201 minangka kursus online enem minggu (10 Okt. 20 Nov. 2022) nyedhiyakake peserta kesempatan kanggo sinau, dialog karo, lan nggawe strategi kanggo owah-owahan karo ahli World BEYOND War, aktivis peer, lan pembuat perubahan saka sekitar donya.

Ninggalake Perang Dunia II

Kursus online World BEYOND War iki (Juni 20-Juli 31, 2022) ngupaya ngilangi mitos babagan WWII sing dibutuhake, bisa ditrapake, lan migunani, kanggo mbantu nguatake argumentasi kanggo pindhah menyang jagad sing ngluwihi perang.

Ora ana perang maneh lan larangan senjata nuklir

Yen ana apa-apa sing konstruktif teka saka bencana Ukraina, bisa uga ana volume sing njaluk pambusakan perang. Minangka Rafael de la Rubia mirsani, "konflik nyata antarane kakuwasan sing nggunakake wong lan negara dening manipulating, oppressing lan pitting wong-wong mau kanggo keuntungan lan gain ... mangsa bakal tanpa perang utawa ora ing kabeh."

Perang Abolition 101 (World BEYOND War)

Perang Abolition 101 minangka kursus online enem minggu (April 18-Mei 29) nyedhiyakake peserta kesempatan kanggo sinau, dialog karo, lan nggawe strategi kanggo owah-owahan karo ahli World BEYOND War, aktivis peer, lan pembuat perubahan saka sak ndonya.

Gulung menyang Top