#Negara Bangsa-Bangsa

UNAOC nampani kelompok anyar peacebuilders enom kanggo edisi 7th Peace Education Initiative

Aliansi Peradaban Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNAOC) ngluncurake program Young Peacebuilders (YPB) edisi kaping 7, nampi kelompok saka Amerika Latin lan Karibia. Program YPB nduweni tujuan kanggo nggawe gerakan global peacebuilders enom kanthi menehi kompetensi kanggo ngembangake keragaman lan pemahaman antarbudaya.

UNAOC nampani kelompok anyar peacebuilders enom kanggo edisi 7th Peace Education Initiative Read More »

"Sinau kanggo Perdamaian Awet" - Dina Pendidikan Internasional 2024

Kanggo ngrayakake Dina Pendidikan Internasional, UNESCO nganakake dialog babagan pendhidhikan kanggo perdamaian tanggal 24 Januari 2024 ing Markas Besar Perserikatan Bangsa-Bangsa ing New York City kanthi tema "Learning for Lasting Peace." Panel kasebut kalebu komentar dening Tony Jenkins, koordinator Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian. Video acara saiki kasedhiya.

"Sinau kanggo Perdamaian Awet" - Dina Pendidikan Internasional 2024 Read More »

Kanthi Sarujuk Ngadopsi Resolusi 2686, Dewan Keamanan PBB Ndhesek Komunitas Internasional Nyegah Insitement, Ngutuk Ucapan Kebencian, Rasisme, Tindakan Ekstremisme

Dewan Keamanan ngajak entitas Perserikatan Bangsa-Bangsa sing relevan supaya nambah kegiatan sing fokus ing pendidikan perdamaian kanggo ningkatake nilai-nilai sing penting kanggo budaya perdamaian. 

Kanthi Sarujuk Ngadopsi Resolusi 2686, Dewan Keamanan PBB Ndhesek Komunitas Internasional Nyegah Insitement, Ngutuk Ucapan Kebencian, Rasisme, Tindakan Ekstremisme Read More »

Apa tentrem bisa diwiwiti ing kelas? Forum online nliti masalah-masalah kanggo Dina Pendidikan Internasional PBB

Cara ngajarake perdamaian ing saindenging planet minangka topik Forum Pendidikan Perdamaian Global ing Dina Pendidikan PBB, 24 Januari. Dhiskusi kasebut kalebu Sekjen PBB Antonio Guterres, sing slamet saka penembakan Taliban lan pemenang Bebungah Nobel Perdamaian Malala Yousafzai, pendidik paling dhuwur UNESCO Stefania Giannini, Aktivis/aktris Prancis lan profesor Harvard Guila Clara Kessous, lan mantan kepala UNESCO Federico Walikota Zaragoza.

Apa tentrem bisa diwiwiti ing kelas? Forum online nliti masalah-masalah kanggo Dina Pendidikan Internasional PBB Read More »

Pesen kanggo kabeh Negara Anggota PBB lan Pimpinan Perserikatan Bangsa-Bangsa (Ukraina)

"Perang ing Ukraina ngancam ora mung pembangunan sustainable, nanging kaslametané manungsa. Kita nyuwun marang kabeh negara, sing makarya miturut Piagam PBB, kanggo ngetrapake diplomasi kanggo layanan manungsa kanthi mungkasi perang liwat negosiasi sadurunge perang mungkasi kita kabeh. – Jaringan Solusi Pembangunan Sustainable

Pesen kanggo kabeh Negara Anggota PBB lan Pimpinan Perserikatan Bangsa-Bangsa (Ukraina) Read More »

PBB Ndhukung Pranyata Dina Pendhidhikan Perdamaian Global

Duta Besar Anwarul K. Chowdhury, mantan Sekretaris Jenderal lan Wakil Tinggi PBB lan Pendiri Gerakan Global kanggo Budaya Perdamaian, pidato ing Konferensi Tahunan Pendhidhikan Perdamaian Tahunan Pertama sing diatur kanthi nyata dening Yayasan Unity lan Jaringan Pendidikan Perdamaian. Penyelenggara konferensi ndhukung agenda kanggo nggawe "Dina Pendhidhikan Perdamaian Global."

PBB Ndhukung Pranyata Dina Pendhidhikan Perdamaian Global Read More »

Gulung menyang Top