Laporan Kegiatan

Panel ICTJ-UNICEF: Pendhidhikan minangka Piranti Kriminal kanggo Perdamaian

Tanggal 21 Januari, ICTJ lan UNICEF nganakake acara khusus kanggo ngluncurake laporan anyar penting babagan hubungan antara pendhidhikan lan keadilan transisi. Peluncuran kasebut diiringi diskusi panel sing moderat dening Presiden ICTJ David Tolbert. "Nalika komunikasi gambaran sing akurat babagan jaman kepungkur kedadeyan kanthi cara akeh, elemen dhasar kudu liwat pendhidhikan," ujare Tolbert. "Kepiye cara kepungkur sing dilanggar hak-hak hak asasi manungsa ditrapake ing kurikulum sing penting banget. Ngatasi masa lalu pancen proses antargenerasi, lan pendhidhikan penting kanggo proses kasebut. ” [terus maca…]