latihan #guru

UNESCO Rali Pelatih Guru kanggo Juara Pendidikan Perdamaian lan Nyegah Ekstremisme Kekerasan ing Pendhidhikan Guru

Kamentrian Pendidikan lan Olahraga ing Uganda ngleksanakake Proyek Pendidikan Perdamaian lan Nyegah Ekstremisme Kekerasan kanthi dhukungan saka Institut Pembangunan Kapasitas Internasional UNESCO ing Afrika. Lokakarya sedina dianakake kanggo keterlibatan stakeholder ing Kampala tanggal 29 Juli sing dimaksudake kanggo nuduhake pengalaman babagan pendhidhikan perdamaian lan pencegahan ekstremisme kekerasan ing institusi pelatihan guru sing dipilih ing Uganda.

Buku Pedoman Pendidikan Perdamaian kanggo Wilayah Great Lakes

Buku Panduan Pendidikan Perdamaian minangka produk saka Proyek Pendidikan Perdamaian Daerah Konferensi Internasional Wilayah Great Lakes (ICGLR) lan ditujokake kanggo para guru, fasilitator, pelatih, lan pendidik sing pengin nggabungake pendidikan perdamaian menyang karya lan kurikulum.

Gulung menyang Top