#ganti struktural

Kamentrian Pendidikan Kolombia ngunjungi El Salado: Apa perdamaian bisa diwulangake?

Workshop pendhidhikan perdamaian anyar Kamentrian Pendidikan ing El Salado nggambarake kemajuan sing ditindakake kanggo perdamaian ing Kolombia. Nanging, ing sangisore permukaan, pendhidhikan perdamaian lan perdamaian kurang sumber daya lan ora bisa nggayuh tujuane.

Kamentrian Pendidikan Kolombia ngunjungi El Salado: Apa perdamaian bisa diwulangake? Read More »

Loreta Navarro-Castro lan Jasmin Nario-Galace babagan pendidikan kritis lan perdamaian sing kritis

"Pendidikan kanggo perdamaian bakal ... mbangun massa kritis wong sing bakal nuntut lan ngatasi owah-owahan pribadi lan struktural sing dibutuhake sing bakal ngowahi akeh masalah sing ana hubungane karo perdamaian dadi alternatif lan solusi tanpa kekerasan, manusiawi lan ekologis."

Loreta Navarro-Castro lan Jasmin Nario-Galace babagan pendidikan kritis lan perdamaian sing kritis Read More »

Gulung menyang Top